實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

490 回覆
269 Like 20 Dislike
25歲去會唔會太後生
我都係差唔多
有,結埋婚
我30歲join,不過我樣後生
剛剛走去睇過,加左價?
佢有hotline, 打去問有時會有special offer
好唔掂wo
收幾錢次
而家應該$6-700
摼番佢玩goodnight好過
果次真係好on9,一開波就分左兩邊,一邊教整野食,一邊教飲紅酒。紅酒我都唔識所以全世界都係度聽書,之後同一批對調做番同一樣野。屌,教煮野食個女仔大會話佢係YouTube 教人煮食野,但係根本煮得差,份量唔夠。成班人就係切下野,過程都係冇咩野傾。將人地的生意騎劫左個speed dating
如果叫樓主揀一間泥推薦,單對單約會嘅,你會推薦邊間?
Esync
可以參考經驗,我都推介過俾呢35歲中女,但係佢地的feedback係同年紀呢男仔好少人數。
師兄,以你經驗及所見所聞,請問參加嘅女性職業係咪多數係護士&教書?有無其他行業?男士係咪普遍都係做IT&工程?
其實咩類型都有,公務員,會計,公司admin,物管,秘書,酒店都有,都有只係護士同教書多一點。不過護士我遇過來講,佢地既價值觀同我地睇的有呢唔同。同埋比較cool一點。
男既真係IT佔大多數,不過唔好睇少佢地,佢地出來的唔係低level果種,係搵得到錢的SA / programmer 。工程少左好多喇,因為而家都多女仔入工程呢行。
師兄,以你經驗,請問參加嘅男女年齡分佈大概係點?我見網站嘅speed dating 活動都有建議年齡條件。例如,有活動建議男性參加年齡介乎20中至30尾, 而女性則為20頭至30尾。

如果我20中就去參加呢d 活動,會唔會見到大部分都係30幾歲嘅異性?活動參加者年齡分佈會唔會好參差不齊?

睇到你分享我都想試下參加但又怕遇上其他人年齡差距太大嘅人唔岩心水
雖然我終於明你講乜(至少我諗我get到)
但你都真係1999

「如果參加者知道對方的電話的話就要向大會Request」你想講如果參加者知道下嘛?

「但係大會會以阿May對Tommy興趣而拒絕俾阿May電話Tommy」你想講大會會以阿May對tommy 冇興趣為由而拒絕?
冇錯,唔好意思,我表達能力差,所以我而家有人要真係執到。
玩住Table for 6 先,平平地可能有驚喜。
去親Esync已經係去到無可奈何的情況之下先去俾再多的錢玩 / 同埋來來去去都係同一班人 (佢地唔係做媒,係已經去到成為病態)。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞