實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

490 回覆
269 Like 20 Dislike
自願當然唔同,不過咁請法破產都似,同埋都想搵個肯共同承擔既人
唔好將成件事諗太多步,過左食飯呢關先啦。Speed Dating不嬲都係男仔蝕底的活動。
我大大話話,當年都用左成皮半野落去,而家物價咁貴,對番而家係兩皮度。
同得女仔食飯,whatever條女對你冇興趣,佢擺明呃飯食,你都要大方D。如果事後你埋完單佢係俾份自己果一份既,你都可以食住去邀請佢轉場飲coffee, 飲酒, 飲雪糕,不過佢請,如果佢都係堅持俾番轉頭既,佢可能真係叫你唔好再搵佢。
成日覺得驚Speed Dating會遇到高手,遇到係做媒。如果咁樣都左驚又驚,可能Speed Dating都唔岩你。
會唔會係一定男比錢
esycn係例外?
之前聽影補個youtube channel又唔覺咁
冇規定邊個俾錢/AA制。都係講個人風度問題。

Esync 佢只會做夾好時間就同你地book檯再通知你detail, 去到約會當天佢都唔會派人來睇你地幾會。你好似約朋友食飯咁,去到等對方來。如果對方放飛機,對方會罰停賽一個月(好似係)。返番來約會流程,你唔會被規定可以食咩,唔會夾硬叫你食set. 你都係睇餐廳menu叫餸。亦都唔會有咩限時,你地傾得開心可以傾到餐廳趕你走。
埋單就係你覺得好有原則要AA制,定係好有風度咁請埋佢。
抄牌拎電話麻煩自己當日向對方拎埋,esync唔會事後俾番對方電話你。

出面speed dating table for 8咁係公司會安排晒所有野,到時會坐一張長檯,男左女右,speed dating公司的人就坐主席位。齊人大家會討論食咩野食好,攪手唔會參與食,全程佢只會飲同一杯水。攪手的職責都係做串連同埋叫參加者講幾句,成個晚飯大約食二個半至三個半小時。最後攪手會嗌埋單同叫大家籌期。就係大家想要的AA制,如果你玩大d可以企出來講:我講全場女仔/指定一個。
lm
因為d女喺交友app攝時間,而唔係識人
可能你太後生,我望過其他女仔好少細過25歲,通常女人好少會揀細過自己既男人…

p.s.我唔係靚仔呀,可能係班中女見我三十尾仲有頭髮先至搵我…
有好多人都有Whatapps / 文字傾偈表達能力有問題。
我以前都用SKout,click到個女仔出,hi 兩 hi 就冇晒下文。

就等如你問d鹹濕仔,點解你唔睇AV打飛機,係都要睇live sex web cam
fd 搭 fd 優勢係可以有feedback
同埋因為fd 搭 fd,大家唔會有好多戒心。

但都有唔好處,通常呢類活動都係幾個同埋一班人。
如果對方的好朋友唔妥你,你都可以GG
樓上有d人話女仔去係食快餐/埋單
有d人又話某d女仔工作關係識唔到仔先去

邊樣先係真
y not both? 人人心態唔同。呢個世界無非黑即白。
比錢識朋友都有啦。
佢可能指成功食左80餐飯
樂觀係好既事
佢地的專業人士的定義 = Degree畢業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞