實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

490 回覆
269 Like 20 Dislike
如果參加 Table for XX + 活動識人,係冇相睇,去到睇彩數。
除了參加網上的 Esycn 就搵到合眼緣先約食飯。
咁你又錯了,女性好多去SD都係因為行業關係識唔到異性,,例如教書/護士,好同唔好無咩必然關係。

利申:朋友之談
內向唔係罪,但係有問要必答。同埋入面內容要有營養,其實Speed Dating都係想令對象見完你都會認得你,先可以約多佢幾次。
口水佬式狗公會令女仔後感。(我係口水佬式)
搵到對象未
Table for XX
都係一齊同檯食好西,長方檯,男的一邊女的一邊,食食下會男條row的最左的兩位同最右的兩位對調。女的基本唔會郁。

5分鐘認識
就等如葡京沙圈咁,只係男女身份對調,同會男會不斷轉檯同女仔傾偈。

兩者尾聲都會有自由時間。
唔係架,好似做nursing + 教書。
真係冇咩時間識男仔。呢度係一個好好的platform
家有老虎
通常會有咩傾?係咪好似審犯咁?
係speed dating 識?
呢啲服務收費係點計?
邊種sp最易識到人, 成日聽人話table for xx 會因為有太多人反而咩人都識唔到
唔係……無聊野多。
最多係講旅行,工作都多,冇人講政治金錢同自我Show-off
屋企俾個電話我,叫我去搵佢。
之後自由發揮,即係同Speed Dating一樣
Table for XX
Admin Charge 男既大約$160 - 250
女性收費俾男性貴
當埋飯錢另計,埋單位位搭棚。男女同價
量多係 5 分鐘沙圈,不過去完都係會唔記得。
人少當然係 Table for XX 不過都係睇當日的對手賣相。

我反而喜歡睇相約食飯。
呢盤生意你睇唔睇好?
Nursing 真係識唔到男仔
都心郁郁想去speed dating
咁有冇邊啲sd介紹
Start Up如果 marketing 做唔好吸引唔到人既話。真係聽收皮。
其實Speed Dating 最緊要係翻頭客。有一間好出名的公司就係佢安排會令到你好難同埋對手深交,但係你次次去完都會覺得下一次去一定成功。
成日俾傳媒叫佢講兩句的公司,你唔好去。
對於男人來講,nursing呢作息時間真係好岩男人的schedule。
Table for XX 最多都係 男女加埋14 - 16個。
香港冇咩餐廳有咁長的檯。
平日點解唔會AA? 覺得啲女仔高質過自己好多?
最多咪比大份啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞