實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

490 回覆
269 Like 20 Dislike
例如?
前幾日join左esycn,
個sales不停打黎sell我,
我見佢話join得耐平好多咪試下,
幾日已經有九十幾個女仔recommend,
仲有八個女仔 request出黎食飯,
我幾日未accept已經有幾個女仔追call,
班女咁湧躍令我懷疑究竟係咪做媒

利申:三十尾工程毒撚,同一張相放交友apps無咩人理我…
班女真係好渴架,除非想出來搏呃free dinner
痴線.我都係,已經5個Meeting ,好鬼假.....但agent又話要AA制
暫時約左一個女仔月尾出黎食飯,到時睇下點囉
我宜家有11個女仔約我出黎,全部都係33-40歲,可能呢個年紀既女都搶住上岸掛
夠鐘做接盤俠啦
肥仔岩唔岩玩
我諗d女都係想要美隊咁撚大隻...
會唔會因為身型0 match
肥仔都有市場,同埋呢個市場好似普及化左
出到來大方d,有少少幽默感,識野多。其實都有潛力。
屌點解同人唔同命,join 左幾日一條女都唔肯出黎食個飯仲要有好多個都reject埋我

雖然我肥者但都唔洗咁外貌協會到咁者
有條撚埋ching,肥都分好多款,唔通女既見到你成個相撲手咁既身型理得你有幾幽默都係會reject
肥到阿bob咁,但把口都係阿bob level咪有市場
我覺得女人都睇樣,我張相是旦起辦公室自拍,我like親個d都唔like我
我都係肥毒撚,可能我果幾張相影得我個人好好笑,所以咪有女仔搵我掛…
所以我都唔諗咁多,剩係約主動揀我既女仔,建議配對百幾人睇都廢事睇…
esycn係咁,我以前都有打去個office問過時間唔夾問題,佢話個女仔唔得閒會俾個新時間問我可唔可以。

AA制都係建議。因為如果客人係好原則既。
唔一早講AA,去到個女同番個男人講esycn話個男仔會請我先來,咁男仔會覺得遺反左商品說明條例。反之,如果你同女仔食完飯之後,你好like佢,你會唔會同女仔講都係AA制?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞