實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

490 回覆
269 Like 20 Dislike
上面三間你可以join佢的小規模dating
咁多Speed Dating我失敗的原因就係dating完事之後whatapps俾女仔呢說話係極度與見面不同。
首先,由衣著講。Speed Dating唔一定要著Suit打晒tie。
如果你返工都要恤衫zip西褲,皮鞋。咁唔需要得別裝身。
如果係真係牛記笠記,你點都要整件U 記polo,Ralph Lurance 更加好啦,配牛仔褲加對Converse / 出街形波鞋都可以,冇咩女仔會望你下身。
如果你本身係惡相,可以加配眼鏡
我是旦影張相已經有6,7個 match(唔靚仔,靚就唔駛咁攪)
不過無比錢就唔比按accept....
嘩,原本想比錢,因為有個match幾合眼緣。宜家考慮下先
Admin Fees已經係你之前一炮過月費收左。
你都係只俾當日飯錢
咩叫極度與見面不同
我又有語癌
我自問係一個好猴禽的人,我Speed Dating時係好健談,但係見完面之後通常都係Whatapps。咁一開始whatapps見冇野好講我就會同佢講"今日落雨,有冇帶遮" "食左飯未,我今日去左食九記牛腩"之後人地覺得我煩膠就疏遠我。
我有6年冇用esycn己經唔知點run
當年我係開左account,之後條友打來同我講esycn services,之後我就直接俾$4500年費之後就約會,直接skip唔俾錢就咁睇女
有趣,無人打比我。

完左約都一直有人約
女多男少,d女仔質素唔差,係比較chur,join得既大部分急想結婚
d女幾多歲?
咁急結婚都有
我已經叫左佢Delete左我account喇
咁捨得俾會費... 佢哋認真搵伴侶,唔係玩玩下。
我見平均2尾3頭,外表就好平均下,唔會一籮爛橙
我都有,估係要充撐下個data,哈哈
我當年都係見平均廿尾至三頭的女仔。真係成抽出晒來……我有技巧既。 因為女仔佢本身瘦都會話自己略胖,好肥的女仔就話自己略胖。
另外呢嗜好飲酒,如果你揀全唔飲酒的女仔,真係會篩左好多走。

記住唔好用呢度人的Standard度搵對象。你就會知道原來有好多。
叫雞揀女
咩standard先?
身材高挑,唔食煙唔飲酒,唔可以係耶教徒
你在esync的profile係點描述自己架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞