實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

490 回覆
269 Like 20 Dislike
Google置頂幾間都係多人參加,不過建議,越多花臣野就唔好去。
因為收得貴,傾的偈唔多。大部份時間擺左去玩。
有冇人介紹自己果時夠膽講自己鍾意ACG
esync ?
Yes,好多高質女。不過要擺張好睇的profile pic先安排到約會。似yahoo 有猿人
冇,明知會柒唔會同人講呢樣野。
試過同一個宅男同檯,佢講自己興趣係攝影,唔係影風景,係請呢台灣私影妹影。女仔可能一知半解,男人知發生咩事
幾錢呢要?
我上左岸成5-6年,13年Esycn價係一年$5000
我total食左16餐飯。
隔離post有講呢個經典人物Mickey, 我都曾經同佢同場speed dating.
佢係真心膠,不過佢唔係tvb安排出來做媒,而係真係俾tvb擺上檯。
佢出事後都keep住speed dating, 飛左光頭,冇帶眼鏡。但係都真係柒柒地。
好貴
貴撚到仆街 有冇經濟少少
1對1幾錢到
係咪不成功不收費
冇喇,女仔收更貴。
參考上兩個reply Esycn, 不成功都係收費
所以配對唔到都係收錢
i mean直頭自介既開場白會講乜
叫咩名,邊度返工,做性行,平時的興趣。再問個女仔邊度返工,做性行,咩興趣來求其所好。因為心口通常都會貼左自己nickname
我都想知
其實點解有交友apps仲要比錢玩呢啲?
其實嗰啲app上面都好多正常人,只要你搵啲張icon正正常常嘅
上面講左
就等如你覺得去日本食魚生衛生定係去大灣區食魚生衛生?
可能因為我男人覺得好嘢好損失
不過唔洗錢的確好多人當消閒,無乜用心去溝通

利伸:女友係交友apps識
另外就係好似護士同埋教書,唔係成日開電話。
咁就仆街,我exact7ly係咁。btw wtf is 沙石?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞