實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

490 回覆
269 Like 20 Dislike
同過靚女食過飯慘食檸檬,盲目相信相片同160磅大肥婆燭光晚餐。
又試過被Speed Dating 公司blacklist過。
一齊去玩的朋友都搵到真愛。
咩類型的Speed Dating都試過。

有咩想知,可以發問。
你就好,有得同肥妹仔一齊
羨慕
我永遠記得那天晚上,亦是我參加Speed Dating 以來唯一一次AA制。
有咩動力驅使你去speed dating?
點解blacklist
唔駛驚,都有後生女仔去玩Speed Dating
Speed Dating 唔係一個自我價值觀眨低的事情。

最後都係達者為先
呢個就係你玩左咁多次都仲係失敗既原因。。。
要求高既女多。定係 睇唔上眼既多?
身邊冇咩地方識到女仔。
本身公司都係大,但係個Department阿叔陣容兼低調。
間仆街公司用呢個私隱原因死都叫我地事後問佢拎番合眼緣女仔電話,我嬲嬲地未係眾人面前叫大家寫低電話開Whatapps Group
去得speed dating係咪都唔係靚女
你成功了嗎?
我玩過80 次
次次都成功喎=.=
其實男女都係家家有求,只係可以講男的會主動。
去過幾次,其中有幾個男 / 女覺得今晚呢貨唔岩既,會自己死埋一邊玩電話。

亦有呢高章女(真係靚既),扮死埋一邊之後引呢男人狗公佢。
男既話。係咪靚仔多數係媒。其他都係奇奇怪怪咁?

我唔係岐視阿我純粹想知咋唔好介意。
30次 入面溝拍拖幾多個?
女既:2成高質 / 3成ok / 3成過得去 / 2成唔得
男既:高質同唔得真係一半半
問過呢高質女仔,來玩的原因都係兩個 (1. 分手 2. 工作原因)
如果你參加剛剛Start Up既,一定係有媒。
如果你參加開左幾年都唔死既話,已經冇咩媒。
speed dating睇相先? matchup1對1果隻?
如果男仔內向既話係咪可以慳返啲錢唔洗去
可否講解下流程? 會玩d咩架。
你地蠢姐 我試過落到樓下 有個女仔追住問我交換電話

落到街就無人理架啦
真正都係一次,不過好短,因為自己on9,玩得Speed Dating多會有一個心理障礙。就係會成日覺得下一水更好。
真心覺得啲女係好既仲點會去speed dating,好既就比人mark曬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞