實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

490 回覆
269 Like 20 Dislike
拳證
如果係你你自我介紹會講咩
我見你上面話一野就拋句 我做公墓員 會好on9
咁講唔講職業好
無錯
流程,你張相會出現係男人pool度,女方自己睇相,岩既就request,你收到request,say yes的話,大會會幫你地約時間同book餐廳。
咁你到時自動出現相認
隻抽
你果次係食飯轉枱?
基本野就係姓名行業肆好,我唔覺得拋一句"我係公務員"就係on9。
因為新聞描述講我係公務員呢一句太片面,條友係牙擦擦講我係公務員,定係好正經講我係公務員。
只係個新聞條女覺得有好多ibanker會玩Speed dating。
俾我做得ibanker仲洗玩sd咩
你的樣子如何
你dating也必如何
我反而想去下睇下自己去到咩level
唔係架,係好撚on9的咩高質會員之夜。
係叫左8pair人去左工廈party house 玩,其實又係整埋呢on9環節。
佢唔係轉檯,直情係分檯!
咁咪限死你淨係識自己果枱D女
係咪每間公司都有自己定位 有d專攪群毆 有d專攪隻揪咁?定係一間公司都會一時群毆一時隻揪?
想參加係咪要join佢個會 跟住佢幫你arrange定係都會有d散場俾街外人join?想去玩一兩次睇下咩環境
咁開場白可以背既,同埋我又未到
咁開場白可以背既就算唔背講多幾次都慣,同埋我又未到表達唔到自己既程度。係無咁進取。

p.s.咁錯制send錯
佢會allowed一小時的全場飛時段,但你你都知道,坐定左又傾開,你會唔會去第二張檯?
冇啦其實間間冇咩最叻邊範,反而而家出好多呢古靈精怪野。
根本係牌面俾希望你,但係暗地裡又限制你。
去到第六個的時候就好似呼吸一樣咁自然。有時自我介紹係一種藝術。
多數公司係逐次計定係要俾一舊錢入會?
毎次要俾幾錢?
Total洗左幾錢?
餐餐清,不過你之前需要免費入會。
自己經驗,sd 逐次計,esync比一個錢(3, 6 or 12個月),無限次 (咁當然要雙方say yes啦)
一次$450 - $600不等
咩會咩方式都玩過,二年用左皮半野。
esync: 5千內,玩左年幾。記得男仔價優惠過女仔好多
最後你有冇係esync有著落?
都係過多幾年冇著落先去玩 依家去驚俾人當細路仔
你可以當去睇驗下既,咩人都會見到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞