實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

490 回覆
269 Like 20 Dislike
諗起程系護理 其實主動啲去job活動都可以識到唔少異性
打mma啦
教師同護士人工多過d 濕鳩N展咁多
d囡其實介唔介意?
教師護士人工肯定過二萬尾,廿幾歲做左幾年都三萬頭至中。幼稚園老師就二萬頭度。

題外講,玩speed dating都要睇自己的自信。你出來就因為人工職位卻步重私私縮縮的話,咁好難識到人。又講一講,如果去speed dating 係售貨員 / 做酒店front line 你去會覺得有自信?

我當年人工萬九,識左一個骨醫,同佢食幾次飯佢都肯出。最後都係冇下文,佢樣就似任賢齊,但係佢的氣質令到我高攀唔係佢。大家似唔同世界的人,就正如我只會睇tvb, 佢係睇Netflix
眼角高姐
睇咩台都唔重要
仲有唔識韓妹名
no no no, 言談之間佢唔係眼角高。只係大家生活的世界唔同,真係會自卑架。
你係巴打定絲打黎條女似任賢齊
Btw我自己好怕出到黎原來條女係見高拜見低踩個種,第一次就踩中依d之後都會有陰影
esync約左個女仔下星期食飯,宜家好擔心對方一見到我個毒撚樣就話要埋單走人
其實我最驚係到時唔知講咩好,大家都唔出聲好尷尬
咁巴打你之後發展如何?
我係男,不過當年條女樣真係似任賢齊。在大家眼中真係叫唔靚,但係呢個女仔有一種氣質係淩駕所有野。

至於你約會條女會唔會一出來就見低踩咁冇品,多數女仔唔會講出來,都係木口木面同埋傾偈唔雀躍。
如果女既係睇唔起人,自己都會feel到,真係好差就飯都唔好食啦,哂錢
明白,如果真係有女仔肯出黎食飯,有咩要留意下衣著洗唔洗正式d例如西裝打呔定係普通恤衫牛仔褲

同埋傾既話題傾咩好,自己除左做下運動行山之外基本上無咩興趣工作方面又悶又無咩話題性。定係做個聆聽者算
分享下發生咩事呀巴打,過程點機
點樣*
分享下發生咩事呀巴打,過程點機
點樣*
唔洗多,你其實都只係揾緊一個, be positive #:)#lme
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞