千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車 7

1001 回覆
114 Like 14 Dislike
點解想天翔死又話鍾意佢呢?到底芊琴係人格分裂定有其他原因呢?
正呀又有哭溯

病咗今晚先睇
呢個芊琴咁似茹霜扮既
翔應該用最後一口氣殺琴
一齊死最浪漫
死完再loop多次
between 有冇人覺得芊琴幾得意

有呀 好鍾意佢

好鍾意琴b

鄰家女孩
要死咗先返到去,所以芊琴先落手隊天翔
如果之前冇返轉頭,應該都係會走唔甩

咁講法 芊琴會點呢
大反轉

呢個故既常態
睇落似係幫佢走 不過唔知點

呢2個chapter就會清楚曬
呀呀呀~~~~~~~~~~~~~~~~
又死人呀,得返幾多個人未死

到底有咩可能 唔係sad ending呢
要死咗先返到去,所以芊琴先落手隊天翔
如果之前冇返轉頭,應該都係會走唔甩

我都諗緊類似情況。可能芊琴心臟病已經嚴重到就死,佢唔返去,等廢翔返到去。

心臟病的確可能有關的
點解想天翔死又話鍾意佢呢?到底芊琴係人格分裂定有其他原因呢?

人格分裂 的確又係一大可能性
正呀又有哭溯

病咗今晚先睇

表示最鍾意哭溯
保重啦
呢個芊琴咁似茹霜扮既

原來又係假芊琴
翔應該用最後一口氣殺琴
一齊死最浪漫

happy ending既關鍵
死完再loop多次

輪迴人性遊戲既世界觀

有呀 好鍾意佢

me too
今晚11點,進入解謎篇!
-要再次強調一點,未來有4章都係解釋真相,今日只係第1篇,呢4章要拼埋一齊睇,先會令成件事情變得合情合理
-因此,如果今晚睇既時候覺得一知半解/仲有好多疑點未釐清,係好正常
呢個結局,真係落咗唔少心機時間,無論如何,希望大家會鍾意!
11點見!~~

推埋芊琴bb
-要再次強調一點,未來有4章都係解釋真相,今日只係第1篇,呢4章要拼埋一齊睇,先會令成件事情變得合情合理
-因此,如果今晚睇既時候覺得一知半解/仲有好多疑點未釐清,係好正常
11點見!~~

快d啦
11點見!~~

埋定位
11點見!~~

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞