千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車 7

1001 回覆
114 Like 14 Dislike
有排等呀
個故超正,超鍾意呢種風格
仲要有歌有圖更加投入
係結局篇前
想收集大家意見
唔知你地
覺得呢個故事如何呢

就單論劇情, 開頭到高潮做得好撚好, 美中不足係中段既鋪排, 安和醫院篇幅較多, 無佐之前不斷面對新環境既不安感, 祝福三遍都著佐唔少墨, 但最後竟然只係小琳9up, 依度有少少遜色
但之後故事再來個反高潮, 安和失火加返去電車既劇情好好, 完全勾返住讀者既心, 睇到欲罷不能

少少意見,感想既話會更多
我會等你㗎
我真係會等你
等你寫結局果陣我可能已經挖咗對雙眼出黎
係結局篇前
想收集大家意見
唔知你地
覺得呢個故事如何呢

我通常都唔係超級專心睇 所以一開頭分唔到啲女既名
其他都幾好 最開心就係見到好多人死
好過bbq結局
Keep it up mate
仲恢復緊元氣 呢排好病
我又返嚟啦
要等到三月先有文
仲恢復緊元氣 呢排好病

Take care
仲恢復緊元氣 呢排好病

病夢
仲恢復緊元氣 呢排好病

病夢請快啲好返
係結局篇前
想收集大家意見
唔知你地
覺得呢個故事如何呢

一個字:正
集驚嚇,懸疑,愛情,友情,親情於一身

多謝謝巴
謝巴支持咗好耐
結局篇將於3月6日開始連載,共8章,感謝支持!

3月6號再見
暫時評語係好好睇好精彩最終都可能係,
不過真係睇,今次推理都無從入手希望最後唔係要開一篇用黎解釋世界觀個人覺得個世界觀要the fact咁唔太好,應該係故事入面解出黎

多謝巴打既意見
我都可能會試下加入故事解既元素
有排等呀
個故超正,超鍾意呢種風格
仲要有歌有圖更加投入

感謝支持
我都想知呢種係咩風格
今個故事比起上個包裝功夫做足咗,希望大家喜歡啦
係結局篇前
想收集大家意見
唔知你地
覺得呢個故事如何呢

就單論劇情, 開頭到高潮做得好撚好, 美中不足係中段既鋪排, 安和醫院篇幅較多, 無佐之前不斷面對新環境既不安感, 祝福三遍都著佐唔少墨, 但最後竟然只係小琳9up, 依度有少少遜色
但之後故事再來個反高潮, 安和失火加返去電車既劇情好好, 完全勾返住讀者既心, 睇到欲罷不能

多謝巴打意見
我會好好參考
如果係感想呢?
我會等你㗎
我真係會等你
等你寫結局果陣我可能已經挖咗對雙眼出黎

唔好啊
頂住啊,結局好快出架喇!
係結局篇前
想收集大家意見
唔知你地
覺得呢個故事如何呢

我通常都唔係超級專心睇 所以一開頭分唔到啲女既名
其他都幾好 最開心就係見到好多人死
好過bbq結局
Keep it up mate

好多人死
芊琴同千琳應該比較難分
多謝巴打支持
我又返嚟啦
要等到三月先有文

好快架咋
係咪好多project呢
仲恢復緊元氣 呢排好病

病夢

名都有得你叫
仲恢復緊元氣 呢排好病

病夢請快啲好返

好返睇你既故
係結局篇前
想收集大家意見
唔知你地
覺得呢個故事如何呢

多謝巴打意見
我會好好參考
如果係感想呢?

感想會好多字
結局之後再打

但係唔算咁快完
結局篇將於3月6日開始連載,共8章,感謝支持!

3月6號再見
暫時評語係好好睇好精彩最終都可能係,
不過真係睇,今次推理都無從入手希望最後唔係要開一篇用黎解釋世界觀個人覺得個世界觀要the fact咁唔太好,應該係故事入面解出黎

多謝巴打既意見
我都可能會試下加入故事解既元素

即係好似23層咁,個故事一路發展一路解返開之前舖落既疑問,今次呢篇好似準備積晒落最後一次過解咁
到而家離開左果個空間(唔知係咪入左另一個空間)都無任何重要資訊解左,一直只係經過同回憶,連呢個世界丁點真相都無推導到,同23層好唔同,如果最後主角對個世界觀一無所知,我地係要全知者角度咁解返覺得唔太好,23層阿騰都知件事部份真相,而家天翔仲係似咩都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞