千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車 7

1001 回覆
114 Like 14 Dislike

你回來了

回來也沒用

驚騎劫咗你嘛

歡迎騎劫

要四月先得閒

外傳問巴打幫手

有得一齊玩咁開心

夢巴有冇啲咩聯絡方法

有咩玩
睇完夜晚出街都好驚

唔好搭電車就得
多謝支持
再推一推
本書幾時先到呀 等到頸都長

可能要遲少少 因為寫secret chapter果度用多咗時間
呢2日會交代一下 多謝支持

喺外國所以叫呀爸幫手買
佢問我係咪俾人呃咗 禁耐都未有
between pish

係度交代下先

各位訂購咗《搵唔到Exit嘅23層大廈》既每一位,再次感謝您地支持呢本小說!務必要交代一下:之前因為病患,加上處理修改用辭,加減細節,以及寫3個Secret Chapter時比預期耗用多咗時間,依家最後趕工,力求係呢2個星期將實體書送到大家手中。我都知道大家等咗一段時間,好期待煲一次兩集,因此對於延遲一事,真係非常不好意思,亦好感謝大家既體諒!
順便向大家預告一下Secret Chapter:
《SECRET CHAPTER#1:我地係好朋友嚟架》
Mktor係關鍵時刻,點解聽完阿騰一句說話,就喪失理智,背後到底有一個點樣既故事?
「我地係好朋友黎架。」
《SECRET CHAPTER#2: SECRET ENDING》
走向邊個結局,往往只係一念之差,如果係最後講多一句說話,會導致點樣唔同既局面呢?
「就算下一分鐘就要離開,我都想享受同你共度既最後一分鐘,好冇?」
《SECRET CHAPTER#3:後傳》
根據原來既True Ending發展落去,後來既佢地,到底會有點樣既經歷呢?
「隻貓真係冇名?」
「嗯。」
「咁……你幫佢改個名啦,一定要男仔名啊。」
再一次,衷心感謝支持呢個故事既每一位,令呢四十幾萬字有面世既機會,小弟一定會努力做得更好!
幾時先到三月呀 (根據相關法律法規和政策,部分內容未予顯示)
再推一推
本書幾時先到呀 等到頸都長

可能要遲少少 因為寫secret chapter果度用多咗時間
呢2日會交代一下 多謝支持

喺外國所以叫呀爸幫手買
佢問我係咪俾人呃咗 禁耐都未有
between pish

係度交代下先

各位訂購咗《搵唔到Exit嘅23層大廈》既每一位,再次感謝您地支持呢本小說!務必要交代一下:之前因為病患,加上處理修改用辭,加減細節,以及寫3個Secret Chapter時比預期耗用多咗時間,依家最後趕工,力求係呢2個星期將實體書送到大家手中。我都知道大家等咗一段時間,好期待煲一次兩集,因此對於延遲一事,真係非常不好意思,亦好感謝大家既體諒!
順便向大家預告一下Secret Chapter:
《SECRET CHAPTER#1:我地係好朋友嚟架》
Mktor係關鍵時刻,點解聽完阿騰一句說話,就喪失理智,背後到底有一個點樣既故事?
「我地係好朋友黎架。」
《SECRET CHAPTER#2: SECRET ENDING》
走向邊個結局,往往只係一念之差,如果係最後講多一句說話,會導致點樣唔同既局面呢?
「就算下一分鐘就要離開,我都想享受同你共度既最後一分鐘,好冇?」
《SECRET CHAPTER#3:後傳》
根據原來既True Ending發展落去,後來既佢地,到底會有點樣既經歷呢?
「隻貓真係冇名?」
「嗯。」
「咁……你幫佢改個名啦,一定要男仔名啊。」
再一次,衷心感謝支持呢個故事既每一位,令呢四十幾萬字有面世既機會,小弟一定會努力做得更好!

今日好鬼死凍 昏迷咗半日

無錯真係凍

夢巴又要病了

無錯真係凍

夢巴又要病了

依家要睇埋電車剩低16個chapter佢

無錯真係凍

夢巴又要病了

有得昏迷

無錯真係凍

夢巴又要病了

寫完喇?

無錯真係凍

夢巴又要病了

寫完喇?

追翻以前進度咋 要整理曬所有劇情疑點冇計
巴打啲故真係好正

拍做片/game應該會大賣
巴打啲故真係好正

巴打啲故真係好正

多謝咁睇得起小弟

其實我都有個夢想 就係將電車呢個故事變成微電影/RPG遊戲
巴打啲故真係好正

多謝咁睇得起小弟

幾十萬字點拍微電影

除非淨係關於小穎既微電影

你回來了

回來也沒用

驚騎劫咗你嘛

歡迎騎劫

要四月先得閒

外傳問巴打幫手

有得一齊玩咁開心

夢巴有冇啲咩聯絡方法

有咩玩

玩小穎

變做恐怖解謎rpg就一流
巴打啲故真係好正

多謝咁睇得起小弟

幾十萬字點拍微電影

或者係短片

你回來了

回來也沒用

驚騎劫咗你嘛

歡迎騎劫

要四月先得閒

外傳問巴打幫手

有得一齊玩咁開心

夢巴有冇啲咩聯絡方法

有咩玩

玩小穎

變做恐怖解謎rpg就一流

如果有巴打整開呢D Game就好
我知有個rpg maker但冇用開
巴打啲故真係好正

多謝咁睇得起小弟

幾十萬字點拍微電影

或者係短片

動畫形式?
巴打啲故真係好正

多謝咁睇得起小弟

幾十萬字點拍微電影

或者係短片

動畫形式?

拍片,幾分鐘恐怖實錄果類
ff mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞