千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車 7

1001 回覆
114 Like 14 Dislike
I'm ready

巴打忙完未
期待
我未睇到最後,等緊你的實體書
「原諒我,以後唔可以係你身邊喇。」

6/3,聽晚11點,準時連載第49話,唔好行開啦!

[加更決定]
聽晚開始,正常隔日連載1個Chapter
不過有好多巴絲打話希望出密D,所以我決定設特別加更
只要黎緊每次FB Post過[150 Likes+30 Shares],小弟會每日出新Chapter,即係最快一星期可以完故
亦希望大家幫忙分享呢部作品開去,就當係對小弟既鼓勵啦
*必須強調一點*
結局篇將有7個Chapter,真相會一層層揭露
大家起初睇既時候,一定會覺得解釋得奇怪,心存好多疑問
放心,只要睇埋落去,成個Perfect Picture就會清楚曬
另外,不久後將會連載《電車》既外傳,以感謝你地熱烈支持
FB民意調查,不妨去投個票
Link:https://www.facebook.com/utopianhunter/photos/a.1704988686408813.1073741828.1698234130417602/1864788840428796/?type=3
你認為,關天翔會有以下邊一種結局呢?
A. GOOD END
B. BAD END
C. TRUE END

不知不覺到結局了,感想會遲D講,只能夠說
沒有你們,呢個故事什麼都不是
聽晚11點,準時見啦!
「原諒我,以後唔可以係你身邊喇。」

6/3,聽晚11點,準時連載第49話,唔好行開啦!

[加更決定]
聽晚開始,正常隔日連載1個Chapter
不過有好多巴絲打話希望出密D,所以我決定設特別加更
只要黎緊每次FB Post過[150 Likes+30 Shares],小弟會每日出新Chapter,即係最快一星期可以完故
亦希望大家幫忙分享呢部作品開去,就當係對小弟既鼓勵啦
*必須強調一點*
結局篇將有7個Chapter,真相會一層層揭露
大家起初睇既時候,一定會覺得解釋得奇怪,心存好多疑問
放心,只要睇埋落去,成個Perfect Picture就會清楚曬
另外,不久後將會連載《電車》既外傳,以感謝你地熱烈支持
FB民意調查,不妨去投個票
Link:https://www.facebook.com/utopianhunter/photos/a.1704988686408813.1073741828.1698234130417602/1864788840428796/?type=3
你認為,關天翔會有以下邊一種結局呢?
A. GOOD END
B. BAD END
C. TRUE END

不知不覺到結局了,感想會遲D講,只能夠說
沒有你們,呢個故事什麼都不是
聽晚11點,準時見啦!

唔理係happy end 定sad end ,
解晒所有迷,真相大白就滿意架啦
I'm ready

巴打忙完未

忙完

就奇
冇文睇冇動力做野
各位準備埋位喇,聽日準時11點有文

今個week好忙
但又好撚想睇live
喺我死亡之日出文

睇完真係足矣
點解而家係朝早十一點唔係夜晚啊??????

期待
我未睇到最後,等緊你的實體書

多謝紙巴 大家咁話
唔理係happy end 定sad end ,
解晒所有迷,真相大白就滿意架啦

得既得既
I'm ready

巴打忙完未

忙完

就奇
冇文睇冇動力做野

有冇咁sad

今個week好忙
但又好撚想睇live

呢排大家都忙到爆
喺我死亡之日出文

睇完真係足矣

點解而家係朝早十一點唔係夜晚啊??????

最後更新TIMELINE

好耐無入黎,好掛住小穎,希望happy end,唔好辜負小穎
搖撚準備搖撚準備
Btw可能出文間距關係 讀者睇完會消化沉澱文入面既內容 所以成個時間觀念係好似入左去好耐咁

但睇返個時間線 原來所有野都發生係同一日

咁樣睇返個故事 啲角色既心理 同埋大家之間既關係 原來都轉變同建立得幾快下 再睇返小穎自殺 我估佢除左想救主角 可能都會關佢媽媽死左事

1999 有錯勿屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞