千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車 7

1001 回覆
114 Like 14 Dislike
推下先
一條頭髮……
兩條頭髮……
三條頭髮……

仲有好多條 放心

咁一束 兩束 三束會唔會強好多
一條頭髮……
兩條頭髮……
三條頭髮……

就係咁 我催眠咗佢

似乎催眠唔到夢爺出文
夢大有無咩故推介

你回來了

回來也沒用

驚騎劫咗你嘛

歡迎騎劫

要四月先得閒
今日開始動工寫電車了
今日開始動工寫電車了

結局篇多啲多啲
唔好咁快完
電車係紙言長登第一,FB又有咁多人支持
點解連登反而無咁多人

其實我都想問下巴絲打意見
雖然我唔貪心 100正皮左右我已經覺得不錯
不過的確係其他平台反應好唔少
個原因會唔會係呢個故冇咁切合連登口味
想收集下大家意見
我會做得更好

其實我一開始睇個title同第一章已經覺得勁吸引勁好睇 唔明點解唔多人睇
可能我搭開電車有共鳴啲掛

多謝你
其實真係想知個原因
如果有巴打絲打知道 都可以講下
我會檢討一下

可能係夢巴你寫得太迫真同恐怖唔係咁岩lihkg 讀者口味?
我有時都想睇節奏快既小說

夢巴你既故有大量資料同疑點,會不斷令讀者推測之後既發展但要睇到尾先知真正既結局太吊癮,有時真係想一次過等埋結局先追

總結: 係好睇既又寫得好迫真會吸引到雙方互動,但
始終係走較為恐怖路線,讀者投入左之後成日死人睇完心情會變得比較沈重

toby,小穎

雖然有D無奈,不過巴打應該講出咗個重點
下次睇下會唔會犧牲一下真實感,再加快個節奏
感謝各位幫推
一條頭髮……
兩條頭髮……
三條頭髮……

仲有好多條 放心

咁一束 兩束 三束會唔會強好多

何必呢何必呢
一條頭髮……
兩條頭髮……
三條頭髮……

就係咁 我催眠咗佢

似乎催眠唔到夢爺出文

有97%機會都係唔會成功
夢大有無咩故推介

咩類型既故

你回來了

回來也沒用

驚騎劫咗你嘛

歡迎騎劫

要四月先得閒

外傳問巴打幫手
今日開始動工寫電車了

結局篇多啲多啲
唔好咁快完

結局篇有成8篇
今日開始動工寫電車了

今日開始動工寫電車了

有排寫
夢大有無咩故推介

咩類型既故

懸疑
夢大有無咩故推介

咩類型既故

懸疑

《香港關機》,等陣fb介紹一下
點解連登反而無咁多人

想收集下大家意見
我會做得更好

其實我一開始睇個title同第一章已經覺得勁吸引勁好睇 唔明點解唔多人睇

多謝你
其實真係想知個原因
我會檢討一下

夢巴你既故有大量資料同疑點,會不斷令讀者推測之後既發展但要睇到尾先知真正既結局太吊癮,有時真係想一次過等埋結局先追

始終係走較為恐怖路線,讀者投入左之後成日死人睇完心情會變得比較沈重

toby,小穎

但其實點解要改變自己想寫既野就讀者,最緊要夢巴你自己寫得開心同投入
點解連登反而無咁多人

想收集下大家意見
我會做得更好

多謝你
其實真係想知個原因
我會檢討一下

toby,小穎

但其實點解要改變自己想寫既野就讀者,最緊要夢巴你自己寫得開心同投入

當然明白,因為我想嘗試多D唔同寫法姐 長路漫漫呢
當然要感謝您地喜歡我既筆風啦

你回來了

回來也沒用

驚騎劫咗你嘛

歡迎騎劫

要四月先得閒

外傳問巴打幫手

有得一齊玩咁開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞