[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
If Mauro Icardi is to leave Inter in the upcoming Summer transfer window it will only be in a swap deal according to Sky Sport journalist Gianluca Di Marzio.
“If I were to give a concrete exchange, I would say that Manchester United’s Romelu Lukaku”
諗唔諗得過
買呢啲後生二線既搏佢打得起仲好
我夠想要包皮, 人地肯黎先得架
而家剩係吸引到過氣回塘球星, 到時1億買bale真係屌出黎
WANDA SHARMOTA
NO
Koulibaly有歐聯踢撚會黎
Toby 有歐聯踢撚會黎
manolas 有祖記招手撚會黎

J邊個中後唔係FF? 馬古尼?michael keane?
一係買二線潛力股
一係買當fit嘅
咪再買班夕陽球員
Zaha 打支點都夠做 hold 波肯定好過所有我曼既前
大力神個款似係去賤種喎
對佢嚟講,嚟曼聯不如留喺熱刺仲好
傳緊拖舟放租借bale比我地
諗唔諗得過?
好似幫比部分人工
人地又有歐聯打, 士氣又好, 又夾熟哂

為左錢黎曼聯比人噓之外都無咩得益
靠速度搵食既人, 跌watt跌得好快
就算唔使轉會費, 都起碼要出返150~200k人工
拎山狗一換一或者有得諗
真係想知有咩球會肯接貨(even係借)
人工好似高過山神
俾50%都好甘
第二個法膠
曼聯

木狗睇wiki買人一定J爆
木狗lan
賤種同我地買人唔帶埋山狗走就無得傾
堅尼同加利佬
加利佬真係傻撚左

https://youtu.be/kX0tXk6XrHE
咁易傷 如果要佢 真係博佢要有態加唔傷 咁不如博zaha好過啦 踢慣英超 又後生
NO
請賣普巴
150k 借來頂一季可以嘅
起碼真翼,又唔見得今季換得哂啲人
有咩唔同
唔好話咩曼聯球迷
曼聯係需要一個有火嘅領隊
摩佬點睇?佢好似無工開
點解no,前鋒埋門絕對高班過lkk啦
我直頭舉腳贊成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞