[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
都係
買人真係要買返啲心態好同埋有自信嘅球員返嚟
廢蛇年代,大部分都唔係頂級球員
但係就個個踢到似模似樣

好似小豆 nani 華西 大細孖
點解果陣有咁多經典反cup,都係因為有呢班無價寶
而家班友下下踢到頭耷耷,彈都彈唔起

所以我覺得,P仔 特廢 大碌 呢3個係嚟緊重組好重要嘅成員
暫時我淨係見到呢3個係落後緊都仲有團火
擺明係後備料, 不求有功但求無過
買件勁既中堅拍白lin正選, 屎波b仔宗師後備
咁應該好好多
我曼青訓係咪冇一個似樣嘅中堅上緊嚟?
michael keane係咪最後一個
宗師有冇一季試過半季以上健康?
我從摩1開始睇波見佢都傷多過踢
依個又話唔要果個又話唔要,又話老又依樣果樣
唔係世界級又唔要,咁撚多要求,又唔睇下我地而家係咩情況
明明b 仔第一季就係要搵既正選料, 之後中左毒咁
Ddg lan
U lab
今場猁最嬲唔係我地放水
係我地有機會入波都輸
Lin mvp
之前摩佬係到,出馬達打右話佢唔守,後面又唔出大米主守

而家羊踢到咁垃圾,又唔俾機會大米同達洛
無心追上前四,出d少踢既好過啦
完全唔知玩乜
Lin 終於搵到定位
只能夠當SoB趁宜家no harm就瘋狂玩嘢等阿木跪低
玻璃黎講B仔唔好得過宗師幾多
不過仲有光環照住咁解
屌有時真是懷疑加利仔是咪搞事
是咪都話pogba想走 即刻賣
好似世界級球員好易搵咁
其實加利仔識讀心,睇完佢篇野就知
其實我地點解唔試下搵加利仔教?
最慘特廢真係特廢
不過我覺得sob真係見到特廢有Heart 所以比足機會佢
認真定假膠?
講波佢就叻
教華西教到差d 降班
咪係, 條友教華倫西亞最後咪又係敗走
我曼球員有邊個教波掂架
蘇B話哂都叫拎到挪超已經係最好嗰個
又開始了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞