[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
勁撚到
第一季打中鋒咪入左近廿球囉
冇射手觸覺冇走位?

https://youtu.be/m12ZcKIBzAo
一早被摩佬磨到無哂觸覺啦
希望蘇B執得返起佢
ruben neves?
用馬拍福
會好過福拍Lin
Lin連波都未控得好
狼隊有心大搞, 又有水喉射住
點解人地要賣
大前題係馬肯踢
馬同lin合體就會好撚勁
lin既跑動加馬既技術
琴日馬達冇出
今次攞邊個遮醜好
Paul Pogba: Has had a direct hand in 22 league goals this season (13 goals, 9 assists); His goals and assists have earned Man Utd an additional 22 points

Only Eden Hazard's goals and assists (29) have won his side more points (23)
週薪幾多
屌你老味啦
第一季佢打左唔夠半季中鋒就打返左面
講撚到入廿球都係踢中鋒入咁
In the last 14 games that Herrera has played, United have lost just three times.

In the last 5 games without Herrera, United have lost 4 times.
橫掂福都肯跑
出兩隻跑狗喺前面無乜用
出馬搭福起碼喺前場可以控多1,2腳
不過大前提係福要好似琴晚咁踢
馬同隊友配合要快啲
龍門口都唔入仲遮條撚咩
會員都唔見人就知有幾柒啦
朗隊又入波
而家既曼聯就係差一個朗隊
Lin純粹運氣好先有得踢曼聯
比盡真係英超中下游水平
有曼聯DNA
Lin除左肯跑仲有咩勁
咁又未至於剩係運氣既
佢定位同屎波一樣, 後備拎黎輪換夠哂
正選就不了
Lingard一開始明明覺得佢係替補球員,不過愈踢愈多機會
雖然你地成日屌柒lingard rashford,不過Sob近排既說話其實似話緊馬神多啲
佢同屎波一樣少傷
有咩要輪換即插即用唔使搵狀態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞