[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
其實世界上有火有heart 嘅球員係咪已經冇哂,而家個個都貪錢,鐘意打卡,唔高興就玩野。
木狗必須躝
同意 但一定唔好又賤賣
唔明點解普巴因為世界級就走咁好似曼聯就會降班咁
痢有邊個世界級? 沙拿? 文尼?
跟本世界級就係睇心態
普巴本身轉邊 長傳係世界級
但其他呢 垃圾級?
邊個世界級本身就睇心態
心態好 努力補救 自然就上到冠軍級 世界級

如果而家因為一個普巴 就要洗多唔知幾多錢執一套岩佢踢既form 對重建緊既球隊係唔係好呢?
如果要執一套好似當年祖記/法國隊陣容 我真係寧願賣佢去皇之後執一套岩宜家後生踢既form

問題黎喇
而家班後生啱踢咩form?
傳控?定始終都係椰子斬燒味最啱
驟眼睇落 唔只普巴一個心態唔夠
根係成班波心態都一樣
每一個都當自己係大帝
個個都要人俾波落隻腳度唔會自己走下位去拎波
換全盛拖舟黎踢都帶唔起隊波啦
v92果陣已經迷米 好慘 好記得佢第一場對維拉 罰波陰濕招守bentake
lin呢d係配件
係當你條龍骨本身係掂既 周邊既人先再換
正如你換iphone人係換部機先 唔會換配件先
正如巴塞皇巴咁 中間條骨永遠係pique ramos
中間就小白xavi 摩迪卻老
曼城又係咁 甘賓尼 silva 阿古路
呢d位一確立左 之後你先再執配件
解決問題好簡單: 將全隊最低人工SET做50萬鎊. 個個都心服口服.
熱狗成班人咁低人工 落到場咪一樣搏盡
普巴打極都上腦
佢改唔到始終唔穩定
佢過人轉身真係一流
但係心態會爆炸
Ole Gunnar Solskjaer admits he is finding out which players are willing to sacrifice to take Manchester United forward after their seventh defeat in nine games.
SOB轉晒口風
未輸咁多場之前話好信任班squad
而家就要捉25囝
支持SOB清瘀血呀
摩狗二世
個腦得6歲
西班牙兵再見了
攬住班垃圾英撚做阿妓啦
俾佢去皇狗算啦
唔想而家又俾份超高薪佢
跟住隊波又走返早幾年朗隊同上年山狗條路
你係要重建既 決心一鋪過好撚過
睇死solskjaer唔敢大清洗
仲要睇木鳩面色
其實琴日so b 出個咁既陣,我都絕對明白
想用d local lads 同有經驗既球員去建立一個更高既戰意希望可以打得好睇d
不過琴日細緊同羊呢d 真係一睇就知唔夠班,俾人逼兩野就一定大腳清

其他人就算啦,費特大米呢d 又唔係成日踢,都唔想咁嚴厲。不過希望so b 今個暑假真係買到心頭好啦
賣唔係問題
咁買邊個返黎?
Hehe mata 妹走
得返邊個lin ?p?mctom? 定馬迪
大米其實已經好慘,好日都唔踢,一踢俾人爆足全場
夢回2016
lin willing to scarifice for the club
琴晚已經犧牲夠啦
辛苦啦可以休息啦
唔係話反對你話賣普巴
但真心想知點樣心態好努力補救就上到世界級
鍾斯心態夠好未
咁佢係咩級
今個夏天大執

但係DoF未埋位
靠Woodward + 等到夏天同列強拗手瓜搶人

真係含得撚
人選問題
暫時咩都係ff情況下
我一撚定係想搵艾歷臣
一來已經係英超證明左 二來27歲即食
三來佢係一個好穩重亦都好沉實既人
熱刺睇錢 一年約我覺得一億係有機會買到
後防我首選係varane

重點係曼聯有冇一個吸引既project去吸引佢地
否則呢d人有錢唔肯黎
妹巴既踢法,性格同狀態注定佢只會係一件配件
由蛆狗輔助vidal pirlo marchisio
到法國輔助kante matuidi
佢點都做唔到中間擔大旗嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞