[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
仲買 又中高薪請人返嚟hea踢陷阱?
如果真係賣唔該起碼賣返一億先 咪撚賤賣
寄望下季啦
being mufc就係每個禮拜人工袋袋平安 出場就鳩hea 輸咗波就打下d飛機文呃鳩d無知球迷 依7年特色
冇心踢真係要走 唔好影響軍心
大換血真係需要 只換2-3個冇意思
換走D高薪大佬吧
福睇完渣古個球 好似嘆左口氣
Next year is our year
見到加歷查著住曼聯球迷就好想笑。
得罪講句 成隊幫鏝含好核突
好多時fred 都想同隊友做one two
但班波比完波就企喺到 fred見到咁都好無奈
依條友啲戰術意識係唔差 值得比多季機會
因為費Sir可以將班二線upgrade做一線實力
仲要當年無哥狗曼城同中下遊唔識死守

時代唔同無得講
好過比利拎一次英超成地精
好想連歐霸都唔撚踢
Keep住一隊有18-19人
有傷病就提升小將
好撚過又因為要陣容有返咁上下深留啲廢物
今晚個心情係好驚鏝贏唔到
入左一粒之後就放鬆左d
入第二球之後有d無奈,一d都冇開心
見到自己隊波廢到咁,就算猁拎唔到都冇開心
我支持嘅係曼聯,而唔係反猁
希望餘下三場盡力踢,下年繼續努力
唉費sir都走左六年,一直都冇改善
究竟幾時先有返form,幾時先有返皇朝
基本功跟唔上戰術意識
上半場有一球 shaw比完fred之後就企喺到
其實fred幾肯用波上前 唔亂斬 依點已經好用過matic
第一季踢節奏咁快既英超一定要時間適應
咪比埋下季佢試下
福把握力咪咁上下
我之前都講過他好啱pep打法 反搶 戰術意識高
但呢隊是曼連 他呢種打法格格不入 容易被針對
他一定要練好基本功先可以正選
傳六球先得一球成功無意思
諗起聽日office班scoucers死狗咁樣就想笑

我地條中場線好大問題,拎到個波果陣後衛線同中場係斷開左,搞到完全打唔到transition
一億唔夠賤?無1.7億都唔放
琴晚場波唯一安慰係冇和波
分到勝負係最好
輸波輸得開心真係笑唔撚出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞