[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
屌牙套倚天成集都冇女
睇少陣女啦
chance cheated
你雪雪聲梗係咁講
你地係盲定乜?

Shaw-Lindelof-Varane- Meunier都鳩??
唔搵撚羊lin jones做後備唔通我地買晒全隊咩
Martial as striker in his first season:
6 goals/assists in 1409 minutes = 234 minutes per goal/assists

Martial as a LW in his first season:
20 goals/assists in 2492 minutes = 124 minutes per goal/assists

馬踢第一季踢中鋒係urban legend
其實真係寧願買曬4個後衛
真係好廢
打fm就開電腦啦
你地成日FF koulibaly+ AWB
個價錢仲貴
《每日郵報》
蘇斯克查帶領球隊到曼聯舊訓練基地The Cliff進行訓練,
希望籍此令球員感受到老紅魔精神。
同打工仔講獅子山精神一樣
盡人事 聽天命
希望下季走出低谷
原來朗隊今朝又入freekick
欣賞你咁有心機 水蛇春咁整個list

但呢個list 遠遠超出「理想」
已達到妄想級別
何必呢
華拉尼同梅尼亞都係曼聯迷
華拉尼同梅尼亞有傳想離開各自球隊
華拉尼同梅尼亞個價一定分別平過Koulibaly(140M)同AWB(50M)
華拉尼同梅尼亞控傳技術分別好過Koulibaly同AWB,我地後防最大問題唔係亂清波冇技術咩?

我J華拉尼+梅尼亞一定合理過你地J Koulibaly同AWB
普巴幾時躝
狗竇好多曼狗FF嘅買賣名單根本改善唔到我地實力
亂買 Felix Rice Depay Zaha AWB Koulibaby呢D同曼聯呢幾年個思路一模一樣
佢入freekick 多過曼聯成隊加埋

https://www.youtube.com/watch?v=70A1mZPNpxk
咁你有咩高見
美斯 阿朗 尼瑪
Varane- Meunier好過 Koulibaly+AWB唔撚係意見咩?
Varane撚會黎
Rice同Zaha 有咩問題
防中位根本極需要人
Rice 做決定好過唔少同齡中場, 防守好, 傳控都唔差
Zaha 踢左右翼都得, 個人突破能力超越曼聯所以球員
兩個都踢開英超
搞鳩psg人地買起你成隊啊
上季明明踢得好好,一切都係山狗,簽完山狗隊波即刻柒到仆街,木狗真係要躝。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞