[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
sob換人都無變太慢 不過我都明 根本無人換 換lkk仲衰撚過p仔
Fred值50萬既話 根度簡應該值5億
今場算踢得好過前兩場啦,如果之後三場踢到咁有火就好。
隊波真係廢既 直接d高q大棍咪撚搓上去 羊依d仆街該比唔比 下下尻踢前 淨係識跑 防守又成日輸古韓波屌你老母死毒撚
季中賣走爆炸嗰陣個個都好開心架依家燒味都冇人頂
用爆炸踢防中都好過fred啦
Fred值5000萬既話 根度簡應該值5億
笑撚死me

有火還有火 踢愛記前兩場 有睇都知-6足球 成場老鼠拉龜
last三場拎到6分都偷笑
唔貪心,Herrera 200k夠
佢好想清西語幫 hehe Mata 山狗 rojo同bailly
明明我地連敗佢地冇咩點踢
打撚死人
小心比人打撚死 咁大隻
hehe都清。。。 雖然佢想咬大約
咪推
廢lin 轉行做球證啦
獌個後防長期爆炸式受壓 成日帶到波比中堅就失 之後又受壓。惡性循環。Fred 成日失波 都唔知想點。前鋒真係靠 拉仔lkk ,但係呢排2個都馬馬地...

山狗 出黎遊下遊下 又袋錢. 跟本山狗平時少出場。最後10分鐘仲換佢出黎 同提早投降冇分別。一眼就睇得出冇夾過。

成隊波成日都等波到自己隻腳 。搞到成日比人偷雞搶到波....溝通一定出現斷層。 前鋒唔識入波 中場成日控唔到波 後防成日漏波。到控呢隊仲係曼聯?

睇到心很累.....
United’s last goal from open play was Scott McTominay’s strike vs Wolves on April 2nd. #mufc
公海有無人知條友咁大隻
歷史上有無一個球員好似佢咁聯賽差唔多場場直接累輸波
下場打車狗唔該醒醒定定
阿狗真係俾足機會
唔好推=.=我驚我地曼聯fans俾人打死

全體利迷心聲:蘇B死全家!
https://lih.kg/1124042
必清系列
Lin
Lkk
Matic
Young
Jones

Fred
我最驚係so好似唔覺smalling 羊拉舒lin有問題 ,佢將責任推比非英人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞