[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
係人都知啦 唔洗佢講
根本木狗嘅罪同摩狗不相伯仲
仲有華隊
我地條後防豆腐咁 下下靠迪基亞 而家連迪基亞都態沉
Exclusive: Manchester United consider Darren Fletcher for new role as part of revamped recruitment strategy

英撚FC
冇人唔明喎
係佢d人選on9嘛
華拉尼
佢比既人選除左Godin其他點買得落手

諗起我地仲傳過謝洛美保定,屌拿聲
仲有畢拿
godin都老 今年跌晒watt
最似樣其實真係alderweireld
toby係啱用
但29歲叫價65m
等多年就release clause 25m
仲要高層啱啱先信錯摩佬入30歲山狗
唔科水好正路
Roy Keane to Gary Neville: “If that’s players giving their all, #mufc are in even bigger trouble than I thought.” #mulive
Roy Keane: “It’s not up to the manager to motivate the players. The players have to motivate themselves.” #mulive [sky]
唔想入前四
好似香港d 5、6、70後上咗岸同依家d 8、9、00後講我地以前點點點 依家d後生又點撚樣 根本個問題係邊都仲未搞清楚 成間球會個structure 營運方式出撚哂問題啦
屌佢咁撚串
又咩事牙
又唔諗下時代唔同, 成日話球員唔可以大過球會
球會買人續約管理咁撚戇鳩, 人地有料都唔想黎啦
最後咪攬住班二線過世囉
好似屎砵亭咁全隊解約算啦
有用嘅傾合理薪酬新約,冇用嘅袋完錢躝
踢到而家都仲係衰過街場11人冇默契,全面換血可能仲夾到
利申9up勿認真
2013英超冠軍既後防組合rio vidic evans
Smalling+Jones都係後備
繼續攬住宗師落河細緊囉
細緊都仲可以接受
琴晚見到細緊對住冠軍鏝 人地一迫鳩解圍果個驚青樣 就知依條撚樣一世都成唔到材
屎波後備輪換有用既, 勁既唔會肯做後備
落河季尾都應該走
宗師真心唔明續黎做乜, 傷多過踢連輪換都做唔到
唯一用處湊夠英人數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞