[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
而家普巴踢到咁重講咩世界級
varane本來都值得FF下
但拖舟回家就唔駛諗

umtiti搏唔搏得過
疤狗而重用lenglet唔出佢
no
utt做後防重心我覺得係死硬
大家記唔記得我早排話過曼聯問題出自球員性格
rashford lin 普巴 馬仔 LKK 都係同一類嘅球員
Agger
Umtiti 幾頓同唔算硬淨
過黎踢英超應該含得
好認同巴打講既野,班友養唔熟

https://lihkg.com/thread/1124411/page/1

而家啲政府部門連復仇者都玩埋
小朋友貪玩性格

有呢種球員唔係問題

我地2008一代有艾夫拿 anderson係咁
1999一代有黑雙煞

但係咁嘅球員1個起 2/3個止就夠

如果大半隊球員係咁實搞爛隊個氣氛
我自己希望係varane>skinrar=koulibally
係好撚難買到架啦
但你要執龍骨你唔撚買呢d級數你咪買多幾件屎波幾百萬廢多幾年
李城要對鏝妓軌
UTT 同 Koulilaby 都係有實力,但都絕對唔係我地需要果類後衛
唔理可能性,華拉尼/VVD先係我地需要果type後衛
你大半隊都係咁一個大佬點push?

一陣只會變到山狗咁比普巴朋友排斥有波唔傳比佢
識現位既mata her 去撚晒邊?
蘇狗越黎越縱普巴朋友/英格蘭幫
派極膠都仲出

唔係普巴朋友嘅McTom mata Dalot冇傷都冇份出
清晒佢,留rashford lin做後備
所以睇到話普巴世界級放走咗好似好可惜就好嬲,要成套form就曬個球員先得, 重要唔係場場踢得好。
其實山狗係咪真係一個朋友都冇 點解可以淨係得一次拎波
就好似細個pe堂踢波冇frd嗰啲永遠唔會有人交個波俾佢咁
普巴無論咩態度/心態都好, 短期內(下一年)要攪既都唔係佢先啦

大把平時打緊正選既廢人真係要認真處理左先啦 (羊. LIN, 屎, LKK, 特廢, 馬迪)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞