[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
幾條友企定唔走
妹想俾都俾唔到人
屎波今場任務就係負責mark阿古路 咁應該都係大米錯喇
4. Chelsea +21 pts67
5. Arsenal +23 pts66
6. ManUtd +13 pts64

ManUtd vs Chelsea
Leicester City vs Arsenal

Chelsea vs Watford
Arsenal vs Brighton
Huddersfield vs ManUtd

Leicester City vs Chelsea
Burnley vs Arsenal
ManUtd vs Cardiff

睇返賽程 而家最緊要係下場贏車仔
贏到既話根本爭第四不是夢
所以 keep positive
贏完仲要每隊失多場分呀
阿仙奴作客果兩場 輸一場唔出奇
車仔兩場對手唔弱
失一場都唔奇
仲唸前四?隊波咁撚樣出到去歐聯咪又係笑話
比人抽水抽一年星期四踢波當練兵咪仲好
首回合
第一同二場聯賽中間

次回合
第二同三場聯賽中間

決賽有排

失分 why not?
好清高呀 屌你老母
我今次係輸得黎好開心 吹咩
輸得好
最後三場班大帝打番好啲
識得好多垃圾猁迷真係半夜起身支持我曼
問題係幫鏝含到過撚哂火
竟然慶祝自己友射唔入

輸唔緊要
唔好咁黎笑鳩自己友
上場已經冇腳中龍
今場呢球入咗2:1都好睇啲啦
一句講曬 利物浦定曼城奪冠?
傻既都識簡啦
關咩未適應事,條友根本大局觀極差,有時對面已經捕哂位佢都照比落去,有時仲衰撚到鳩踢上前, d波隊友根本無可能拎到
好似尋晚第一球,交失左之後仲諗住上前標,搞到位都失撚埋
好心話自己隊輸得好個D醒下啦
輸波都禮義廉 笑死
啲猁狗嬲撚到谷到氣咳啦
我最撚想猁年年食白果
但同我想隊波踢得好/贏波係兩回事
今日輸波又係一場技術性擊倒 隊波咁既心態未來十年都幫鏝含?
唔想死敵球迷串親自己 就要第二隊死敵幫手
好撚可悲
根本技不如人, 拖肥都輸4粒
今場算有少少改善仲想點
車/阿好大機會贏歐霸,分分鐘攞到第四都無用
擺明輸硬嘅波 講到特登放水
熱狗拎唔到歐聯咪得囉
輸比拖肥 有無前四已經唔係我地控制了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞