[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
呢個屌到口臭啦
對死人腳好似打撚左樁咁
期望愈大
馬仔等佢自己諗, 條友天份係有
不過真係太hea, 成日等波到
明明仲有3場,班猁係公海燈撚到
唔好再講
各位手足你地覺得普巴呢排個態咁沉係因為

等緊轉會去跟拖舟 而家hea踢等轉會

拍住班西隊友有心無力另外自身心態唔夠成熟
成隊都沉針住個人表現有咩意思
個三人中場拆左囉
其實HEHE啲幫波走位真係好重要
連勝個段就咁睇好似妹妹進攻CARRY晒
但都要有HEHE幫手走上走落駁腳先拉到空位
見到依家班後衛拎到波中場冇人走位幫波焗住鳩斬上去
麥湯P仔呢方面真係未夠班
HEHE傷完未拎番個態就比你地屌到地底泥
普巴嘅個人能力係世界級
係國家隊同祖記已經證明佢唔係一個可以自己撐起成隊波嘅人,身邊一定要人幫先可以發揮到100%,而係曼就係要靠herrera同fit嘅matic
右閘狼隊個杜赫特唔錯
冇hehe即刻收皮
走上走落, 攻守串連
上次俾愛字頭炒 matic話無人提場 好掛住hehe大聲叫隊友捕位
This season, Paul Pogba ranks 1st for United in:

🥇 goals/xGoals
🥇 assists/xAssists
🥇 goal-involvements
🥇 xGChain
🥇 chances cheated
🥇 dribbles
🥇 touches
🥇 passing chains
🥇 progressive passes
🥇 through balls
🥇 duels won
🥇 distance covered
lan la
根本班前鋒把握力好啲 普巴啲長傳係好有威脅
反普:hea踢都超班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞