[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
摩狗未期邊去到人地禁區
其實尋晚睇得出5個後衛出入清晰左好多, 比人拉出去個個會變左防中, 其餘4人會收返窄, 唔似巴塞個場一拉就散, 係有進步

但中前場都仲係差D, 見到fred 比波係都要用weak foot 就想笑, 明明weak foot 得1*, 以為自己5*, 球球都控/傳唔到, 大局觀唔係咁好, 失左波9 bill, 一扭過, 成條防線就無晒保護
P仔成場又係唔知做乜咁
pogba 已經亦唔可以話係打得好, 只不過有人比佢更差, 佢去到後尾直情放棄, D 波9踢上去唔知做乜
得渣古一個衝到上黎hold兩秒波就失咗
中間既渣古肯定hold唔到兩秒
打右應該好啲
fred好易交失同甩波 打41221 中場果個2右邊就最好 後面有個人逗住 分波包位 得hehe係打到2個平排中場
比人入第2球對面都係4個人反擊
跟本係D走位有問題, 拉唔散D人
未來個核心如果係圍住普巴就拿拿聲續長約
第時一季後又叫走
輸得好
轟阿曼3隊鬥柒
係咪唔想踢歐聯
忍多三日
星期日李城贏阿記
我地贏車仔
Believe
根本我出親場都穩穩陣陣唔會派膠
先逗得個六萬鎊週薪都成日話要比人清走
唔撚係我幫唔到手 
係平時連睇袋都無份咋
Okay
好慘啊大米
明明又靚仔又好用
我地9場輸7場,所以要清球員

清啲呢9場冇份出嘅球員 (mata, hehe, 大米,華西,bailly, rojo)
出面班猁狗嬲到
依家要望車狗失兩場分 阿狗失一場分 我地全勝先有用 我地贏車狗 車狗最後兩場都贏 我地都要輸得失球收皮

基本上可以講得下季歐霸見
佢份約去到2021, 仲有得+1
木狗肥鬼唔會咁早傾
而且暫時都係報紙佬鳩吹話轉會,
之前連勝嗰陣又唔見講, 擺明一沉百踩
自己贏晒3場先算啦
而家三隊都狀態唔好
車仔要贏曬watford同leicester唔易啦
琴晚第二球比拉走左
不過3個月無踢過算係咁
軌贏唔到可以先放假
而家黑鳩當道, 靚仔係蝕底啲
唯一係望阿車要分心踢歐霸四強 聯賽甩轆 我地自己又要全勝先有用 近期班人咁撚樣 想入波都難
最重點都係對車仔者

之後對Huddersfield同Cardiff都有信心啦
召喚獌真核一億巴
想問下你個兩件波衫咩碼
係咪manchester 間cfs買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞