[傷心地開心] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [585]

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
成條後防換晒佢啦屌..迪基亞無心踢就攔..今季跌得好勁
佢一打唔出水準就失左好多分...基本上咁多季都係靠迪神打救..季中仲比續約問題困擾..唔續就攔
山狗frd 子咪馬達 hehe rojo DDG
全部場都冇出
佢尋晚係中間D空位游走
但無人會塞波落中間
GK: DDG, 清新, Joel

DR: Dalot, 買人
CD: Lindelof, Bailly, 屎波, 杜安C比, 買人
DL: Shaw, 買人

DMF: Fred, 買人
CMF: 妹, 麥湯, Chong, 買人
AMF: P仔, 連, Angel

RW: 買人
ST: 福, 綠木 買人
LW: Martial, 買人

排名分先後
理想係可以嚟緊3個轉會窗填到8個位
fred質左爆炸個位 唔會賣
咁佢職業係講波佬
當年佢夠有屌朗隊
信心唔夠
得少少位果啲唔會敢交
當年jones 打防中就得
Zinedine Zidane wants to bring Jadon Sancho to Real Madrid, according to Bild ✍
又一個target冇左
曼城就係贏你依E, D進攻好敢係中間去, 塞落去比silva , 再比killer pass
ddg hehe pogba 呢3個掌握進攻防守既主將 一玩野就成隊波行唔到咁
英人質素唔夠 西班牙幫又心情唔好打唔出水準
sosir我諗成績點差都好 都會有個轉會時間俾佢搞搞隊波
傳聞有250M買人 如果賣普巴D錢可用埋買人
咁真係可以大執 龍門用住清新都ok
最希望簽返1-2個世界級後防
鏝猁已証明要簽世界級後防既重要性
曼呢幾年都冇咩點簽過世界級後防 個個都後生潛力咁上下
中場簽返個艾歷臣咁上下級數黎頂/普巴 當然冇前4既話難度更大
最黎正宗右翼 有潛力後生仔都ok
我覺得呢D位比LKK 福仔更重要
年年都要搵人逗住普巴
杜安斯比打維拉好似打得幾好?
有速度, 幾淡定
根本大米絕對可以輪換右閘
係,我地遲啲降班可以搵佢踢
我地正選11人好多都有明顯會影響表現嘅場內性格問題

DDG - 過柔弱
Young - 淆底,有少少壓力亂斬
Smalling - 淆底,有少少壓力亂清,欠集中
Lindelof
Shaw
普巴 - 唔集中,毛躁
馬迪 - 唔集中,輕浮
Fred - 怯場,急,手忙腳亂多錯誤
Rashford - 獨食,冇腦
Martial - 懶,唔集中
Lin - 怯場,唔集中,手忙腳亂多錯誤

對比起2008年

VDS
Brown
Vidic
Rio
Evra- 間中唔集中多foul但唔算密
Carrick
Scholes
Giggs
Ronaldo - 獨食
Rooney - 躁底,急
Tevez
我幫撚羊條仆街講好說話 無含
加利仔可能日日Whatsapp so sir 屌球員
【英超】堅尼借鏡哥迪奧拿高普 勸曼聯簽入4守將根治問題

曼聯在打吡戰主場以0︰2負曼城,全場只有一次攻門中框,爭四出現危機。前曼聯隊長堅尼(Roy Keane)賽後強烈批評曼聯,亦點出球隊需要4個收購。

曼聯今季35場英超失50球,堅尼在Sky Sports節目中,認為先要解決防守問題︰「曼聯需要兩個中堅及兩名閘位球員,就是4個正選。防守方面,我不認為梳爾達到水平,楊格原本不是踢閘,即使我知道他踢了這位置幾年。」他又表示除非擁有一個好門將及4個好後衛,否則一切很難達成。堅尼認為先要有好的防守,便可以輕易把球運到中場,也可以爭標及與頂級球隊競爭。

域陀連迪路夫、菲爾鍾斯、基斯史摩寧、達洛治、勞基梳爾等,都不是堅尼的心水,他引用曼城及利物浦為例子︰「我堅持這論點多年,大家都說曼聯需要中場及進攻球員,但我認為先要簽後衛。哥迪奧拿是頂級教練,他很有先見之明,第一季在曼城未能成功後,他要求買後衛。高普今季簽入中堅及門將,蘇斯克查也需要。」榜首的曼城今季35場失22球,利物浦在雲迪積克領導下,更僅失20球為英超防守力最強球隊。

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E9%AB%94%E8%82%B2/321791/%E8%8B%B1%E8%B6%85-%E5%A0%85%E5%B0%BC%E5%80%9F%E9%8F%A1%E5%93%A5%E8%BF%AA%E5%A5%A7%E6%8B%BF%E9%AB%98%E6%99%AE-%E5%8B%B8%E6%9B%BC%E8%81%AF%E7%B0%BD%E5%85%A54%E5%AE%88%E5%B0%87%E6%A0%B9%E6%B2%BB%E5%95%8F%E9%A1%8C?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=sports&fbclid=IwAR1WmiKxU6g6oM8dcQPDjxqiaEzN34zFNhMOSDwY68yHmHmiwDcuP6HBXl0

未搵到英文個Source
我個人覺得好多都係因為信心影響
鏝猁係咪個個都任何情況都咁積極,咁搏命?
我相信唔係
所以最緊要係有個大佬帶路,慢慢操返起信心,好多問題就會解決
依家輸波都好比Sob知道邊個球員信唔過,邊個位要補強,邊d球員玩9佢,起馬有轉會窗搞一搞 廢事死得不明不白
一陣木狗阻住佢清洗垃圾
仲有mctom
Neville said on Sky Sports’ coverage of United’s loss to City: “I think before you identify which ones you need to bring in, you need to identify which ones you actually like.

“Under Jose Mourinho, I got to the point where I wouldn’t know where to start.
“I watch a lot of United and I’m not sure who I’d keep. That’s a real confusing place to be.
“You’ve got to decide who you’re going to keep, then you’ve got to decide who you’re going to try and bring in.

“Then you’ve got these contract situations with Marcus Rashford, David de Gea, [Juan] Mata, [Ander] Herrera. You’ve got five or six contract situations that are live at the moment.
“You look at the sort of turbulence that exists and you don’t know where to start.
“They need two centre backs but then which of the other two centre backs do you keep of the ones you’ve got to make the four? It’s confusing, that’s the problem.”

其實真係好難一下子大清洗,根本冇可能會一次過買6-8個人返黎
你清晒今季完約果d又點,佢地本來都唔係成日踢,
你踢開果d又可以清得幾多個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞