飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
你咁睇得起家陣啲中學雞小學雞
代理要聽悠二支笛?
笑撚死人咩世侄
返去含撚啦
咁就大問題啦
只準州官放火,不他人點燈
啊官爺,好大官威wo
人地割喉減價620收到投訴就加返650。。。某鋪竟然即減到645硬生生比人平5蚊

真係好巧合既姐
除左膠化個po,洗板式回po,屌d反對者,轉移視線唔係咁玩

如果要收到投訴先返去正價,咁佢有冇做過先
咁係前面又9UP話人地斷人衣食?你又假定左佢地叫代理出聲啦
加上而家只係聽左一邊咁講,你就信哂?
650>620
650>645
我相信幾樣件既5蚊唔會令人轉去買另一間,但幾樣件既30蚊就會啦

真係好巧合既姐
除左老屈人,9UP,屌鳩其他唔係支持你既人,轉移視線唔係咁玩
駁唔到講埋啲九唔搭八嘅嘢
你真係返去含撚算數啦
屌, 人地唔想學
dell 叫做唔伏人啦下

卑個油易網D 人又話推悠二LIST
吊佢老味唔睇下入面D教學
做咩放我上枱
唔怪得悠二咁耐都冇入嚟回應下
啲對手咁低汁,根本WFC
佢咋
咁就大問題啦
只準州官放火,不他人點燈
啊官爺,好大官威wo
人地割喉減價620收到投訴就加返650。。。某鋪竟然即減到645硬生生比人平5蚊

真係好巧合既姐
除左膠化個po,洗板式回po,屌d反對者,轉移視線唔係咁玩

如果要收到投訴先返去正價,咁佢有冇做過先
咁係前面又9UP話人地斷人衣食?你又假定左佢地叫代理出聲啦
加上而家只係聽左一邊咁講,你就信哂?
650>620
650>645
我相信幾樣件既5蚊唔會令人轉去買另一間,但幾樣件既30蚊就會啦

真係好巧合既姐
除左老屈人,9UP,屌鳩其他唔係支持你既人,轉移視線唔係咁玩
人地比人屌都識比條生路人地行
你既講法姐係飛馬唔平得,某奧斷尻人就得

OK U WIN

拿拿拿,其實你係唔係係代理入面做,你又假定一定係悠二叫代理做野
如果代理認為有問題,自然代理會投訴佢
而家係有人想借飛馬好慘咁去9UP老屈人喎
加上你都識講係飛馬做錯先
咁代理出手就叫斷人衣食?
小販俾食環拉就話人斷鳩佢衣食?
你返印度食蕉啦,下下鳩UP就覺得冇問題?
第一次砌全新機廢事煩咪砌埋 之後嗰啲都係自己買料砌
唔覺
得啦得啦,又冇point,又講埋啲廢話
冇料扮四條
廢柴
話撚左佢架喇

拿拿拿,其實你係唔係係代理入面做,你又假定一定係悠二叫代理做野
如果代理認為有問題,自然代理會投訴佢
而家係有人想借飛馬好慘咁去9UP老屈人喎
加上你都識講係飛馬做錯先
咁代理出手就叫斷人衣食?
小販俾食環拉就話人斷鳩佢衣食?
你返印度食蕉啦,下下鳩UP就覺得冇問題?
咁你又肯定到代理會主動

我唔係叫肯定代理主動
係否定你假定悠二叫代理搞人
咁悠二夠膽既

咪自己行出嚟話

唔係佢叫代理減價既囉

呢度咁多代理行家望住

佢夠膽出嚟講一句我即刻收皮啦,係咪先
嗰個咪你囉柒頭
點解代理要聽悠二支笛?
悠二生意做到咁撚大咩?
代理都要出手幫佢?
唔撚覺囉屌你老母
油耳打手開始全面進埸

我唔係叫肯定代理主動
係否定你假定悠二叫代理搞人
咁你假定飛馬平比人係錯叫乜

低過SRP任何代理都唔會覺得間鋪岩啦
我小學有讀常識架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞