飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
你有冇睇前面
我係話代理認為佢低左5蚊有問題就會搵佢架啦
我冇話佢咁係岩
而家係飛馬平左成30蚊之後代理叫佢加返
之後佢就講到自己好慘咁
再假想悠二迫代理出聲

你9UP都俾D常識啦
5蚊10蚊都拎出黎講
去3C JUMBO 一撚樣有差價啦, 係唔係?
搵唔到嘢駁死咬住個錯字
係咪唔識打倉頡啊柒頭
以前可能為興趣
但係依加為搵食

生意有番咁上下.下下無得慢慢搞都會由好好變到劣化

不過睇黎以現今連登硬件台既年齡層.網店砌機係主流

叫佢地拎個MATX紙皮箱都屌哂鬼啦
我意思係大把人唔想煩一野俾錢就有現貨
佢地唔會怕俾廠方食人水,都預左俾人食
個背後意思明唔明
砌機係易呀,但唔係個個咁有心機
咁對於冇咩心機又怕俾人水,建議佢地去買廠機有咩問題
一陣叫人跟乜LIST乜LIST又話人伏佢
我買, 人地寄, 其他唔知
當年你老母都收曬我錢㗎
不過你咁撚低B我打死都唔認你係我個野仔
算吧啦.佢講得出果句

一係佢pack野有問題
一係就反海外網購人士

照佢咁講,我叫兩登硬件台老細砌部機都震壞部機了
就咁睇係飛馬想賣平少少搶生意先既(飛馬講話要係某一方收貴D平衡返)
之後走去怪返人一路平佢少少 又話人地去投訴佢
假設大家鬥平佢又唔抵得人平過佢
根本成件事就係飛馬自己玩野賣平D先
姐係你provide 唔到support
人地唔認係咪代表你鳩up /刻意中傷
落返海鮮坊或者邪都未唔洗煩

Btw 唔識砌比人賺就梗架啦
唔想比人賺未自己執藥返去砌返幾粒鐘
   fractual design d matx箱好L重, 鐵皮又厚
 卑幾十蚊的士
仲要搬同搵的士
玩自己系列

本來想巴士算, 重得濟投降的士
但而家我會砌mini itx, 因為onboard display都好夠用
其實我同你講緊既根本兩類人
你唔明就算
Delta火牛都話有問題,我諗好多server/廠機已經死左
Delta都有問題
無料真係無料
屌你老味同一間代理點撚樣唔撚同保養期?
即係賣比3C就3年,街鋪就2年?
你同埋個柒頭丁都返去含撚啦
無料就出少句聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞