飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
香港消費者係需要幫鋪頭考慮/體諒租金人工ETC
但係唔見有鋪頭推出低收入人仕//學生優惠ETC, 只會話:唔買過住啦去淘寶AMAZON買囉
表示我都唔知係邊個嚟
質疑人做得唔好甚至水鳩你
話你知個行業嘅運作係點又話咩消費者淨係睇價錢
公我贏字你輸

Btw你哋打成點關我撚事
我不知幾想x86 & M$收皮
想問係飛馬自選砌機落訂 職員會唔會睇我想買個list有冇問題?
定係唔會理?
我上門收緊$1000次
冠A事件之後,大把人肯比$,好過data比人偷走
呢幾年生意點, 平均一個月有幾多單?
早十幾年生意超好
有明星仔+ceo客

近年apple icloud做好左,電腦又少人用
已經好少上門整電腦
win7太耐用(win10同mac死亡率重高d)

而家上門反而係set 全屋wifi/拉線多
set nas都有,但比較少,好多老一輩唔太信online 設備,佢地信usb手指/hdd多
而家都係同公司setup多

夠食飯+買玩具
早十幾年砌機仔做屋村客都發哂達啦師兄
以前做落嗰班精通軟硬件, 依家新嗰D識硬件都好少精通埋軟件, 洗機太方便唔洗煩

時代淘汰, 仲夠錢買玩具, 犀利犀利, 多唔多返頭客
人地收個舊錢幫user main十年
比到乜野質素就自己諗
有朋自遠方來,非奸即盜
見親都冇好事

etc手機入水,macbook入水,電腦太多煙油hang機
or 換手機過data
一兩年見一次

而家得番打機友重會砌電腦,多左女性打機
但好少要上門
上門整機順便啪啪啪?
油二個垃圾網整成世都整唔好
你真係唔識架喎
少人用姐悠二個base大咁多計翻電子野良率有多啲post係正常
叫飛馬條撚樣出嚟答啦
定係淆底縮咗入老母個閪入邊
擺明係黑店啦,偷偷負評,冇人敢答
實係唔會理啲list有冇問題
無人買過答到咩,係唔係太黑無人幫襯呀
Jumbo買自學啦
秒負評又唔敢答
飛馬真係
上面唔係打手邊個信
互屌post都可以三十幾頁 積怨好深
冇人答到咩
無人幫襯過咩
原來飛馬咁唔入流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞