飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
呢啲冇證據嘅9up你唔係信下化
留名,睇鬼打鬼
算鳩數啦
真係玩咗十年八年PC嘅個個都有自己偏心嘅牌子㗎啦
你成日推同一隻牌子實有人話你收咗代理利是啊net profit高啊乜乜柒柒
無論隻牌子幾撚出眾都好
推乜鳩都死架啦
從來只有水唔水人食人水,都冇分出咩LIST係好定唔好,一直砌機好處係自訂,人人有唔同要求,冇得一概而論
所以出LIST只可以出大眾最接受既LIST
係成班ON9係度屌張LIST呢個唔好呢個唔好
中二病咁
身為一隻港豬
講到咁撚似層層,我信架
悠二未起家果陣你唔講下?

人地整list 同網只係為興趣幫手
相信佢當時都無諗過會
將呢個興趣變成自己事業

最伏既list係腦場清貨list
自己咩柒都識走去問sales
唔做功課 唔研究 就咩list都伏

公道講句,做任何生意買賣邊個想積蟹貨?
無人用支槍迫你去幫人清貨用伏list

吊那星 我去中田買張display
佢仲推張 廢撚過onboard 既730 (好耐之前)
係就係用到 但打唔到機囉

自己on l 99 咩7都唔識
中左伏就話人伏
硬件買賣仲要 送埋 免費咨詢
我諗高登果幾間都唔會做呢啲野
有水魚幫搞清貨sales最開心😀😀😀
悠二未起家嘅時代 連登大多數人都未經歷過
本身都冇玩PC好多年,都有睇下啲硬件po
法國以前高登班老餅都潛得7788
最好自己出list
做咩要跟人

唔識就dell
仲諗住買antec neo eco
短過出面保養期都講得出
留名
幫襯過哂
T記:成部機砌
法奧:nzxt x52
飛馬:箱+mb+ram

CS: T記>飛馬>法奧(T記問完好快覆,飛馬可能太忙有時隔好耐先覆,但好有禮貌。法奧就未問過,不過好似兩登評價麻麻)

價錢:飛馬=法奧>T記

種類:飛馬>T>法奧

運輸:法奧>>>>>>>>>飛馬>>>>>>>>T記(靚仔司機
運輸:飛馬>>>法奧=T記(飛馬用gogovan可以睇到幾時收件,司機去到邊
嘩,唔講真係以為你係神之子,乜撚都知喎
下期MARK SIX係咩
咩公司都得
去黃金都唔好買悠二
Neo eco 算係咁,399$ 650w
不嬲電子野睇運
自己砌啦
但T 記啲線真係走得幾好,如果唔係覺得貴都唔會自己學砌
最仆街咪呢種唔識就叫人買廠機

點仆街法呀?
D人一知半解睇D唔睇D又唔識
之後又話人伏左佢
咁廠機係唔係最岩呢類人先?
我條nvme&sata係自己搞架
咁$50買enerplus都可能正常用到唔壞喎,點解要俾幾舊水買火牛?
最撚慘係見啲巴打幫人砌機要幫手做埋保養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞