飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
那有錢 vps 咋
其實唔係個陣
係依家都係半桶水
VPS都夠砌啦
想問幫親飛馬揀$1砌機費 之後主機出事係咪玩撚完
老闆有冇得投資落飛馬
自己debug
我相信咩舖頭都會接維修機既.... 包括我
頭兩頁風向一面倒成咁都得話唔係打手搵撚信 一個就唔知撞左邪定點撚樣 身為鋪頭砌機瀨一個外行人都唔會犯既低級錯誤都仲有得兜 乜春搞番掂就算
大佬呀比得錢你賺係信你專業 唔尊重個客當人傻仔日日吹即刻跛都算 咁既機都派得出貨比個客即係自己都唔尊重姐
呢個post同上次塔散oversize一鳩樣 搵人帶幾頁風向先 講乜撚搞翻掂補數果啲廢話 之後先出黎中立話唔想賣廣告
油耳咁樣做生意根本唔老寶 如果上次果個客係傻仔黎 咁既貨都派得比人既公司我就信唔過佢會有乜follow up
我都覺有問題架啦
個時我個朋友唔識叫我幫佢砌
之後我俾咗條list佢
點知法奧同佢講機箱無貨轉咗件垃圾機箱
佢又蠢無同我講係到呃我個朋友清垃圾咁
打手係咪冇嘢屌到淨係可以屌599好貴
明明有平既299唔揀
係要追個599黎屌
唔知咩心態
話說點解貨到比錢要加300
因為對我有信任既人會比左錢先,通常手尾少啲。

例子我都有講過,不過果陣時既policy 唔同
https://www.facebook.com/314622325626313/posts/539129573175586

成本上,我要call gogovan, 車一個同事過去安裝,收錢,再車番佢番黎,三百差唔多 有時有啲偏遠地區三百都要倒蝕,屯天元同北區村屋
幾萬蚊有無得投資
你係咪早幾日send email 黎果個 dept of econ 既某大學生

請唔請司機
另外我想問如果我自己有正版windows未用 可唔可以係網上訂完主機 上黎你度拎我個windows裝係我既主機得唔得
想問係咪冇咩人會俾卡
點解變左你問我答.....
應該可以,你訂單寫清楚就得
有,舊年五月新開舖唔識野,比人用假卡碌左兩張ROG 1080Ti 走,所以而家所有信用卡訂單嘅檢查都好嚴格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞