飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
某G字頭, 未字頭, S字頭舖頭都貼近個DP, 悠二投訴左未
我當你部機30000, 你比得$3000我, 我personally 都保比你啦

我自己連樣都出埋,我自問已經盡我嘅能力比最大嘅信心大家🙈

如果覺得貴嘅話,可以選擇299,然後每次升級收返錢,好似堂巴咁
仲加服務/減價會破產
直接上你地office買野得唔得????
其實299/599/tips 砌出黎係唔會有分別

不過檢查同埋售後服務會做得足啲,所以599嘅返廠機會都細啲

https://docs.google.com/document/u/2/d/1PRZ1aoO6MRLssoShl_Bg-EABaq5e3llqEqeuOIb428g

至於點解有個小費嘅選項呢....
係因為俾人屌我預設599屌得太多,有啲人覺得二狗狗就足夠, 但係將條連結俾朋友嘅時候又會自動變返做599

我冇programmer幫我寫

唯有自己土炮地將砌機費嗰個位搬咗上去,下邊變左小費.....
想問下 check 機邊間好
無所謂啦睇得明就得
如果我冇理解錯, 條白汁腸係咪$80砌機費包5年自攜檢查而家佢仲減價, 咁咪好難對付佢
我嘅理解係Faroll全部都係行貨

而係我度買,所有唔係行貨嘅零件我都會標明,包括漢科保tray CPU, 水貨Windows, 水貨散熱器等等

冇標明嘅,全部都係行貨

底板,ram, ssd, gpu, case, power, water cooler etc 我都係行貨黎既
要做鳩佢總有方法
諗諗下個1蚊砌機又幾抵屌
飛馬好波 其實幾錢砌機都有人屌 合理就得
如果長遠佢做得住,我抵輸啦 佢成本控制勁,我自問成本控制就唔係幾好嘅

我一路都係行自己個套,就算mon 價都係mon jumbo..... 因為個網快啲.....
可以,不過我地貨唔係好齊大路野都有既,最好問定先.....
felton保tray cpu又好, 漢科保tray cpu又好
但我就肯定佢唔係聯強保cpu, 你有寫但有人係無寫
冇programmer但係你個網又好鬼好用
放心....我一定會....下個月我會來搵你買呢張卡(Galax RTX2070 EX White)6月就會再搵你買賊船AX1000
我覺得.... box cpu, Xander Felton Synnex hornington Ezy 邊個保都一樣,有人認頭就得.... 就算唔得,你自己拎去保都冇問題

Tray 就最好寫清楚

——

faroll 嘅問題我都係唔好講咁多 驚講錯
一開頭搵咗個freelance 做,但做完之後就無番轉頭做 support...

我大學讀過少少programming, 畢業出嚟做飛馬之前又有做過SI一段時間,識少少咁

有啲叫朋友拍硬檔幫我執一執
我用網上行1000M又唔覺得慢wor
搬server 架啦呢個月
AWS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞