飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
靚女嗎

臨住有閒錢無乜用又覺得有potential
介紹過俾幾個fd,回應都係"乜咁煩"
想知其他網店點解決
上年砌左一部萬幾蚊機悠二
黎緊搵飛馬砌多部畫圖
支持下砌機市場
岩岩先私自開個客cpu
映完相再翻pack 扮代理包得差

from epc

https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=61&tid=2492058&extra=page%3D2
好服務
想問下你地網Sapphire pulse vega 56張圖係咪唔啱,我見佢官網張相唔係咁
card公司比,定自己硬食?
自己砌最好
油耳絕對唔會錯
有錯都係個客錯
飛馬,作為幫襯過你的客人,淨係查詢果時的態度同另一間已經差好遠啦
月經又黎
嘩diu......
呢單都好重花生喎
飛馬起飛
在座都係飛馬打手
我都係
我好肯定同一時間有兩個客同油耳訂i9 9980xe($15xxx)

其中一個客比油耳開苞映相放Fb
而另一個客兩日之後先去取個粒intel包得好差的i9 9980xe

重要好唔岩禁post上epc質疑油耳開佢包
絕對係個客唔岩,質疑油耳人格,信仰度唔夠

以上為360度曲線
無留意網店市場
借問聲,點解淨講呢兩間無人提下香港終端?

利伸撐有競爭,洗橫手死全家
珍寶價錢、砌機同走線到相當唔錯
飛馬即日落砌機order幾時有得拎,門市$1自取既話
悠二柒就柒在唔識做生意
幾叻硬件野冇撚用
想點高登年代既人幾多仲有上連登硬台
在商言商悠二條柒頭好多都處理得好差
飛馬彈起應該都係多得悠二柒左咁多野

如果要平衡競爭,就要睇下悠二點樣決心改善
呢一刻飛馬個勢贏哂
終端前身係悠二
然後佢自立門戶起左法奧,終端好似最高價,就大家冇再理

然後飛馬員工/老闆上左連登間接宣傳左一段時間(你可以叫介紹自己間野啦)

而悠二就冇乜以自己身份宣傳,加上柒左幾獲野

飛馬既好nice形象就入左黎啦

咁而家飛馬個勢就好好既

不過我就唔明點解咁明顯連仔唔做野啦
謝解答
高登睇悠二list睇到依家
都知悠二=之前終端/奧法
依加就咁睇就悠二嘅聲譽好麻麻,不斷有負皮
謝解答
高登睇悠二list睇到依家
都知悠二=之前終端/奧法
依加就咁睇就悠二嘅聲譽好麻麻,不斷有負皮

我覺我悠二唔係好識做生意,根據以前高登同佢吹左幾嘴
真人應該幾好同埋識好多野
佢要救自己間野,就唯有自己改善自己間野先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞