飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
咁個$1自取/$299呢
唔好話打唔打手先
明明有平既唔講係要講個貴既
其實係咩意思
擺件貨比你睇到就一定要買?
留名想知
都唔會有人揀呢個plan啦
其實可以無視
砌機呢d嘢小學雞都識
唔識就上硬件台問再自己執
邊間平就買邊間
尤二唔係不嬲名聲差咩
認同
點會無

有班人駛得起買service 架

唔係為乜幫網店買,唔出去jumbo 買散件自己砌?
上次我都屌到佢反架

但我幫襯佢咁多次又ok 架喎

同埋後來解決咗就算啦
所以我都會屌架

因為我平時都會幫佢做吓打手宣傳吓,但如果真係太離譜我都唔會幫佢

例如佢硬推技嘉底板我就真係不敢恭維

但我覺得你on99出去3c 買危機更大

親身經歷,17年年中出Ryzen 教你出2400mhz ram,個時又成十幾年無玩過電自然中伏

飛馬本來口碑幾好,但個陣幫朋友砌係只有500蚊砌機plan 揀,而我又覺得呢個收費唔合理,咁當然更加唔好講10% 個種戇鳩嘢

依家出咗平砌機費,都要留意吓用家口碑同500個隻差幾遠先

一陣500就走靚線,200就頹走就仆街
所以我來緊都會去搵飛馬買野.....油2問多2問即頭唔so鳩你......一係就直接話無x 2046
今次我睇法係, 有人行jumbo自保貨路線, 有人行代理路線

睇下大家buy邊樣, 不過自保貨路線果個網響件貨上面無說明

上面講左咩自己參透下
即係同深之都某電話舖一樣話(水行貨)自己保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞