飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
我明明兩邊都幫襯過
講快係油耳
因為飛馬無車隊即時搞到
只係呢個分別
其他我唔多講啦
兩邊都有幾嘴講下
法奧靚仔司機
終於忍唔住要出嚟
我想問唔跟代理個定價是咪無問題?
其實有冇簽合約一定要跟?
上面講漏左
我有朋友出邪都砌,個陣我都係半桶水
條友臨場轉cpu cooler,我做緊野都無留意
個sales直接彈鐘話會頂機箱叫條友轉箱

間法奧究竟發生咩事 會無人做足服務呢
我揣測既一係老細親手跟過,班細既都廢0事理
一係成班hea到仆街,或者長期芒住高登連登
係唔係咁,見仁見智啦

想講同補充返原po講既係
當年我由屌佢cs到19list愈屌愈行
條仆街d馬仲話:
網鋪岩岩起家,係會有d甩漏不過甩撚左幾年咁,貴少少當支持下,咩好過3c1j壟斷

講真,飛馬老細親自出得po
屌你老母 成班打手仲係度遊。。。
講返最愛既競爭,有平買平,最大受益係買家啦好無?
呢家係搵代理黎搞9人,得你減唔俾人減

斷人財路叫乜野呢

依加只係由傳統去腦場買機
變左連登硬件台就大把嫌煩又唔識既去左佢地到問同買機姐

反駁下就叫打手
咁有D人9UP老屈人咁耐又唔知係咩打手
你講到一定係悠二投訴咁
唔講仲以為香港得返你飛馬同法奧賣PC零件
連登
邊撚到連
睇過
鳩噏唔撚洗證據我都費事同你嘈啦
得啦,柒咗就潛啦契弟
Jumbo 走線250
俾我係你就做好自己算
大家做好個市場有競爭先平衡
京東買硬件就不了
機箱還可以啦
法奧hea走
3個鐘收機加送返上門
區區一個小學雞科林乜真係有咁大影響力?
唔係個個咁有心學
你屋企裝修唔通你又學埋裝修自己搞咩
試過寄HDD 去澳洲, 震壞左2隻都用唔L到
叫句巴打就唔會中伏架啦
你d packing做唔足吧?
HDD廠由做完隻hdd到落代理再落門市

都唔知經過幾多手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞