飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
係,不過學林仔所講大家最後都冇得玩
好地地講緊網上鳩UP又關肥仔咩事?
幾隻字?佢成篇長文,同埋悠二好似都間接認有叫代理做嘢
悠二fb: 所以我問左佢地叫佢地俾兩個選擇
1.再俾平d我
2.叫人升返價
不過悠二都講得唔清唔楚
簡單d黎講.代理係做左選擇2
咁點解你又要減五蚊呢? 唔係話規距係$650? 咩意思先
林仔?邊撚個林仔啊?睇過

哦,成十年前收代理錢做打手四圍俾人圍屌做網上過街老鼠嗰個林不肥/tester施耐得吓
咁快就洗咗底變咗香港硬件界idol
我中學畢到業,你就唔知啦,話飛馬叫你出街小心d, 最少學雞係你, 人哋傻仔你走去學佢
我只可以同你講.

打從到底

根本冇規矩講過係650係最低賣街價

要講規矩既話.係唔可以620.因為連暗盤都係最低入貨價

姐係簡單d講

去到621或以上.你想賣621都得
喂你睇清楚先啦,段嘢唔係我打㗎
講到呢到.大家仲明唔明?

620係最低底線

當一間店升返650.我就可以繼續同佢鬥

如果以佢講法.650係最高

姐係我621去到650我都可以繼續降價
咁你就彈撚開啦
只可以話.正常係一樣

唔會有變

如果要講錯.可能係我起網站一開始個堆野寫錯個保養年份
覆埋呢句我要封口啦
我亂爆行規出黎真係會死,我唔係痴線佬
1) 暗盤價其實講同唔講係無關係,同埋我唔覺得呢個係暗盤,呢個價,你都話你自己本身無做開MSI…而你都有, 點叫暗盤.........
2) Delta 火牛,你叫代理建議我加我一定加,你唔"建議"就唔好賴落我度......

唔同店鋪既價錢同服務大家有眼見既,我相信大家會用腳投票

Anyway,有競爭先有進步。 We will see
屌你老母啦連登你㗎?叫我彈開我就要彈開?好撚大支嘢喎
今次呢個盤.係唔係真係暗盤

我諗行家都最清楚620係咩一個既數字

正如我降到645.你都可以再次建議
咁奇怪.有冇印象係邊件產品?
所以其實飛馬講嘅嘢係冇錯,不過唔應該擺出嚟,悠二只係做緊一個正常商人會做嘅嘢, 不過有人會覺得唔道德
所以我由頭到尾都講過

呢樣野起全行都好常見

你見林仔佢自己話做左7年幾8年正都.佢都見唔少

我點會係第一個做呢件事既人呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞