飛馬vs 悠二

906 回覆
65 Like 10 Dislike
賣貴啲圍標都係為消費者著想
免費送俾你班乞衣仔好唔好?
On9 有平買平=乞衣 訓醒未
成日玩滑坡問係咪要做義工 點解唔可以你有錢賺消費者有平貨買
我自己就覺得飛馬、法奧定3c1j都好
呢D鋪頭做咗咁耐,做起咗自己既名聲
通常唔會點伏你
不過如果你唔識電腦嘢咁點都會有機會比人伏你
例如去到比list佢砌,跟住佢話無貨叫要你轉其他,趁機清倉底貨
咁當初D網店都唔好打講到自己好似清高過3C1J咁啦
又要講到事事為customer爭取,但暗啞底又係要跟代理玩法
道德高地就佢攞哂,咁我去返3C1J買唔好?
死開啲啦非黑即白
所以魔鬼冇講錯
唔係話撐邊間
唔跟代理玩法, 代理唔俾貨佢賣
佢賣咩?
飛馬好T記好油耳都好
佢地放出嚟見人啲list 都係差唔多水平
如果啲野係唔得既, 執撚左啦
我都唔係撐舖 但站於我地用家黎講佢賣得平我地咪仲開心
佢賣左暗盤價會有咩後果佢自己有衡量
況且佢塊板個暗盤價都好似賣左ok耐
個代理都冇出聲屌鳩佢加價 係比同行話完先加價
最後咪又係我地customer買貴返

麻煩哂巴打解答
最好唔好去法奧 久唔久就見佢係各大討論區比人屌
簡間冇咁多是非就好
費者不嬲係咁
最本能個班咪就有平買平
再理性少少個班就會衡量比幾多錢應該換到咩質數同服務
最神個班就要管埋做生意個班賺幾多錢,人地多過1蚊就已經屌人奸商
想知邊間冇咁多是非好似間間都咁上下
飛馬法奧終端3c1j全部唔好去
根本間間都比人屌過多事非到pk
最好就上amzaon搵官方店出貨ship翻香港,再其次就上新蛋
之前amazon買左張顯示卡中左招 要寄返去整
岩岩google左 林仔都幾靚仔 肥嘟嘟 幾得意
唔知會唔會搵小妹 拍條2080TI 砌機片
送張顯示卡俾我
咁連amazon都都未去,一有是非就肯定奸商

去邊度買野都有機會中伏啦
我飛馬法奧終端3c1j全部買野都出過問題,但一定唔會乜柒都懶落間鋪度先囉。
你去電莖館捕下佢
其實咁諗有咩問題,作為消費者做乜要幫埋間舖頭諗埋前景係點
賺又係我地身上賺,我唔明點解有D人講到佢出左暗盤價會直接搞到消費者咁係咩邏輯
好簡單 因為佢地唔係消費者
佢轉咗去電莖館做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞