沈陣營第二百一十九期 - 橫眉冷對腳鷹指,俯首忽然袋底牛

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
估頂盞搞,總之唔係冇息派,就算減咗速一兩年咪由佢,可能第三年搵到增長點嘅,所以我唔主張買出買入,目的係收息嘅話

我Intel由贏8.X%而家倒輸4%,都由佢,我信實上得返去,話唔定好機會比我溝貨平啲第二時賺多啲𠻹,好公司唔使理佢一時三刻升升跌跌
如果搵到更好嘅投資而沽出冇問題,例如上面講嗰位覺得的士牌回報更高,又冇多嚿錢,咁合理,月供冇所謂,反正賣出就去入12有啲盞搞,仲要等買入位,呢個風險嚟,倒不如就咁供重新開始好過
老散包括我,都有一個通病,「隔離飯香啲」「隔離條女索啲」,換嚟換去隨時得個吉,要信股神拍檔講

「贏大錢不在於買入賣出,而在於等待」

呢次第二次講

明明自己條女係牙中,硬係聽老貓吹奏睇睇吓游B正啲,結果除衫先知中伏
只能夠講我始終唔係師父對手,已輸幾次
今日輸咗幾千銀,可謂黑仔,日頭輸1800,夜晚輸intel

師父is watching u
咁男人既野,隔離飯香咪打開隔離個飯煲整返啖囉,唔駛食到飽哂既

股票既野,覺得第二隻好,咪又買兩手玩玩囉,唔駛賣貨既
吹奏 TSLA果班
師傅\|/
\|/
\|/
師父早
下星期除左師叔登場
係咪又串師父? 未睇,mark 抵link

https://youtu.be/9WfvJmnxh5E
\|/
牙中
其實都算好運,舞咗美股啱啱2個月,錯誤咁多暫時賬面仲有250美金利潤,未入肉可以亂咁試

先6千幾蚊美金貨
老散包括我,都有一個通病,「隔離飯香啲」「隔離條女索啲」,換嚟換去隨時得個吉,要信股神拍檔講

「贏大錢不在於買入賣出,而在於等待」

呢次第二次講

明明自己條女係牙中,硬係聽老貓吹奏睇睇吓游B正啲,結果除衫先知中伏

會唔會太精警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞