沈陣營第二百一十九期 - 橫眉冷對腳鷹指,俯首忽然袋底牛

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
亞馬遜咪雲計算好耐,生果每個月課金3000萬美元用佢嘅AWS, 生果要求好高,寧願課金都唔自己整,亞馬遜雲計算一定有過人之處
aws超勁
第2先到微軟
覺得光頭佬幾有遠見
佢當初攪雲好似都係用網購啲資源攪
it唔熟
似乎呢兩日唔會大跌 一嘢跌咗五百點
我之前諗咗一輪,博Intel, 雲計算server要用佢嘅CPU, AMD唔會係對手,高通/博通呢啲做唔到呢科,小注試吓,暫時有啲效果,Intel+Linux server標準咁滯

由於信邪,連登仔逢係大鑼大鼓,高調又極度樂觀嘅股票,都係唔玩,實在燈績無數
叫埋老貓落船先
上船先啱
害死人㗎
佢會以為你水鳩佢落船架
夜期穿埋295今個月又玩有波幅冇升幅
dow 期跳水
fb 盤前升8%
我唔知+X哥定Victor哥係咪對師父不敬,呢輪聽過師父推介長和、長實同長建,長實更離譜,一反佢對地產股嘅憎惡,竟然話係最愛股

+X系列由於師父重點提示,各位如果同船,自求多福
嚿零啫 小事

再唔得打電話比Trump,叫佢Twitter講吓嘢
唯一冇講,電撚都冇

可以放心,長建長實提咗好多鑊
應該係收左習帝錢
誠誠想走佬?冇咁易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞