召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (45)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
考到之後你自己買來慢慢磨啦
抽快期重考啦...
我琴日揸車揸到菜街同亞皆老街交界
綠燈起步行人紅燈
有個外賣阿叔見住我行緊過黎都照斯斯然咁衝紅燈
搞到我一腳重煞到響軚
差d仲比後面錫屎忽
考試唔得就係唔得,你問點解我地都答你唔到 等於啲人/車唔守規則沖出黎/攝入黎搞到你肥,你都係冇得問點解,考車係敢死板架喇
睇佢咁講,佢根本連架車應該要點控制都未知
香港駕駛學院有冇啲特別大嘅缺點想報名
貴,堂少,淨係教你考試

利申聽日元朗考
香港地學車都係教你考試架啦
結果p牌岩岩出更咪係咁炒車或者驚到懶屎
我知我唔啱
p牌衝左個黃燈,因為後面㗎車太貼我唔敢重dup所以去左個個位有相機,但又唔覺佢閃左

其實我唔肯定我頭轆過個下轉左紅燈未唉
想知如果真係中幾耐會收到信,已經預左加半年監

以後唔敢啦,交學費拎經驗
會唔會係你朋友拎左你架車黎渣 又唔記得除番個p牌丫
會唔會你朋友拎左你架車去渣 又衝左燈??又雪左好耐牌又冇除P牌渣呀?

講左咩自已睇
屌 油塘肥左
兩個大tick
轉彎時位置不當
軚盤控制不當

唔知邊個彎衰左 黑人問號
絲打幾點考
當你真係收信,你如果聽d 仆街講搵人頂,陣間張相影撚到你個樣你就仆街,唔止extend 咁簡單,監都有得你做,妨礙司法公正無聽過?
朋友拎左黎渣都係就咁報?會唔會問野㗎?
好似新cam係唔會閃反而多左會錄影,防不勝防
我明㗎啦,自己唔啱衝左應該要負返責任,其實都無諗住搵人頂,係自己唔啱嘛
純粹想知幾耐會收到信,唔洗心掛掛
我果陣超速一星期收信,交名到依加未有消息,2月交名
超速你洗唔洗加監?
超20幾正常扣3分=半年
即係巴打都要加監?
我如果中招都加硬
係咪要夠1年之後,再去運輸署續多半年p牌?
我自己加撚硬啦,yes,到時去續牌自然會加多半年P
唉一齊加監,唔好再犯啦唯有
聖人mode 完左咪又係咁渣,理系佢,最重要係學識點係香港路面到渣車,個人見解
有冇巴打知A1駕駛學院掂唔掂?我去MEG報時佢sell我呢間,堂數差唔多,但價錢就平一半。有冇巴打分享吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞