召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (45)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
2take永孝終於合格
知道點開雨撥未
加油,定d 就得
已拎p
有冇車
落雨其實要早幾多落Break
知啦,準備上車
係, 今日學車諗住落雨行慢少少,屌佢老母後面架大型貨車'bu'咗我十幾秒,師傅都屌7佢之後同我講停埋一邊由條7頭過咗先
前面個個考都未落雨 我一踩油就落大雨 喺高超道落鯉魚門道 斜路剎車同前面部車太近比考官踩停左 話唔洗靠咁近剎車
肥咗
啱呀,係屋企啲通道都俾的士狗逆線抽頭閘落嚟
真係cls
我前兩日個的士佬想連cut兩條線落客 我係中線 佢好近咁直接打橫係我前面cut過黎 真係要急剎先停到 連我p牌都忍唔住呠鳩佢
第二次考沙駕河畔,終於pass左pass埋右
我想講各位巴絲除非真係錯得好嚴重,如果唔係真係唔好放棄,俾心機揸完全程佢
同埋記熟路線真係好重要,係加分位黎
兩次考河畔爬頭位都有人讓我
肥咗啦 40一個剔
2波轉彎屌極力子有冇問題
之前跟幾個師傅轉彎吊極力子就屌
依家果個叫我break控唔好咪吊埋極力子轉 棍波就係玩極力子停車都係慢慢踩震震地再踩埋落去 youtube睇祖哥都係咁教
停車轉波或者慢車先掂極力子
轉彎收油就得,急彎就轉定一波再吊住行
入咗彎就咪搞個極力子啦
入彎前啊
入之前車速太慢放少少break都衝一衝前 踩深DD又太慢chock chock地
之前D師傅鳩屌話我一野踩好深 吊埋極力子減速好好多 又搵位屌我叫我唔好吊
都唔知係咪驚我整壞佢架車先咁屌
天光道D彎淨收油轉都俾人話賽車咁飛出去
今日2點半元朗宏業東 pass
可以睇車
要cut 又唔打燈,硬隊埋嚟,
打咗燈我都識讓你丫,鬼知你想cut 線咩,
我剎完仲要俾後面架車閃咗十秒燈
聽日考油塘 驚迴旋處
觀駕手刪寫2波用離合器控車速會fail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞