網絡小說集中討論區<11> 卷毛狒狒

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
係望女主一眼男主就要人哋灰飛煙滅
起點個app有得揀
跟住仲好意思話自己心境高
真係屌你老母
各位巴打,有冇D有關星戰原力既小說
我自己印象中睇過一本有原力光劍既,但係已經唔記得左個名了
書荒求奇開左本黎睇
Dllm點知一睇又係穿越家族廢物比人打臉
然後又打返人轉頭咁撚樣果啲濕鳩劇情
跟住就係度諗可唔可以有本係穿越家族廢物然後走佬唔好係返個家族成長
然後修練有成直接返去屠撚哂啲人咪仲過癮
有冇啲類似劇情既書

咁耐以黎睇過最大殺氣既應該係大反派系統
殺到我係仲會記得主角個名叫蘇信
睇n本書會記得既真係少之又少
郁啲就屠撚哂人全家全派咁雞犬不留
一啲都唔聖母
有冇人有類似既推薦
食物鏈頂端的男人
rip
占卜家序列嘅核心字眼唔係命運,條友連基本嘢都搞錯
地球遊戲場 地球變異求生文
基本上真係由頭殺到落尾
劇情唔係話超好 不過以爽文嚟做標準絕對可以入眼 雖然冇家族廢材呢個背景 不過一路殺都叫啱ching你要求

我一直都係訂閱果度課,仲以為得兩個揀

作者:滾開
極道天魔-主角路勝
爽文 但唔小白
主角十分自我 個性好正 成年人智商
開局有D恐怖鬼怪 武林
之後類似無限流 不斷降臨唔同世界
外掛逆天 但唔算無腦
文中作者常嘲諷網文套路
例如裝逼打臉流,退婚流,無限飛升流等等
印象最深係聖草教

類似既書
有文抄公-逍遙夢路 PS我未睇完呢本
同滾開之前既書 神秘之旅
本極道天魔應該係滾開之前嘅書精華集合:巫師世界,神秘之旅,永恆劍主

如果齋係求道殺生型主角 其實好多本書都係
要搵下個書單望下先
我都睇呢類多 唯我 求道 修自身 型,唔聖母同不種馬 較自私嘅主角
或者正常爽文 腦洞文 例如XXX倒行逆施果類 李狗蛋
最煩就係果種 重生穿越 但小學雞性格智商人物嘅書
我睇多數OVER 200萬字先開波
NOW追緊全球高武
因果同命運一樣
大劫主有冇人睇 就完
最鐘意佢有提出君子自強不息既理念 要做一個君子
之前有位巴打推左 伊森的奇幻漂流
幾好,冇咁大殺氣
青葉睇左一半停左
真係幾悶下
有冇人有睇全球高武
穿越,有系統
呢排開始入戲肉,同埋個系統開始廢廢地武功
係我係我,橫睇掂睇都係我
外掛系統太屈機 睇到中間棄左
退後讓為師來新章節直接加隻狼背景入去,將少主寫做細路女
笑到黐撚咗線
有冇d類似恐怖復甦既書介紹呀?好正
覺得青葉好悶+1
雖然d故事幾有人情味
但略嫌劇情唔夠緊湊
好似冇主線咁
等佢完先睇
後面太流水
加埋無腦升級開後宮 已毒發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞