網絡小說集中討論區<11> 卷毛狒狒

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
女巫絕對無咁快完,而家仲係打緊魔鬼既部分兵力咋,魔得主力未打,魔鬼王一直得把聲連樣都未出,之後仲有天海界,仲有意識界之神,寫多幾年都仲得(假如唔腰斬)
有冇人有睇大陸人分析詭秘序列核心意義個post?

雖然得4條仲係靠估, 但係個諗法幾有趣
又要養詭秘 啱啱開左王國血脈
王國血脈
正呀
link?
Live左恐怖片場
有冇其他推薦
睇左恐怖屋同驚悚直播
恐怖複蘇
恐怖修仙世界
青葉
你仆街啦
我都覺好睇,但都同意個巴打講睇個時某啲位要多啲時間同腦力去理解
而家追劍來都話追得幾過癮
呢度係咪得我會比錢係起點app睇正版書
我全部down txt 入落手機睇
Thanks!
睇你講完可能會試開蠱真人
我都有比
王國血脈第二度睇完轉返起點買返
我用縱橫
其實唔係好貴架咋,手機app又可以直接課金,百二蚊買九千八百點可以睇六百幾章,又可以投月票
啱啱用百二蚊訂晒詭祕之主慢慢睇
縱橫好似成日拉起點d寫手過檔,不過唔太做得起,網文界亞視
唔緊要 我都淨係追劍來
我都講吓而家睇緊啲乜(有啲同樓上嘅巴打重覆就唔多講喇,例如修真聊天群)

- 退後讓為師來
無限流。主角由現代穿越去西遊記成為唐僧,完成取經被封鬥戰勝佛(唔係旃壇功德佛)後,突然返番去現代即被強行召入一個叫神魔遊戲嘅空間(類似GANTZ概念,不過冇球體)。暫時冇女主(主角係和尚種馬完全唔存在),感覺抄一拳超人(雖然主角而家仍然處於瀕死狀態),但係都幾爽快,睇厭弱主類又或者越級打怪,鬧書荒可以一試。

- 你真是個天才
西方玄幻(?)。國王陛下繼靈劍山之後嘅作品,唔講故事淨係講裡面嘅人物角色比靈劍山更鮮明,劇情一貫作風出其不意,不過要養嚟睇(好驚後面有狗血劇情)。

以下係一啲有睇開,但係故事開始偏狗血嘅書(唔太推薦所以唔寫簡介):

- 開天錄
- 大劫主
- 策行天下
- 天驕戰記
- 刀鎮星河
- 大道朝天
$28買2500點最抵
我真係忍撚夠嗰啲為條女爭風呷醋嘅劇情
屌你老母幼稚到呢
有無類似牧神記既小說可以介紹下??
28蚊HKD? 係邊買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞