網絡小說集中討論區<11> 卷毛狒狒

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
IOS個APP搵唔到既
追大劫主追到差唔多live
唔係上嚟望吓都唔知道君今日完
我睇過下,我覺得不值得睇, 開頭仲好d 之後完全不得。
唔係起點架
道君已完
大家覺得個尾點
見到有起點評論講「虎頭、龍身、老鼠尾」,笑左
已經好過好多「老鼠頭、老鼠身、蚊尾」既垃圾
睇到方原入到金家秘境,4大雷靈大殺四方,仲有排睇
我啱啱live咗
呢兩日乜都無做就係不停咁睇佢
等佢出埋尾傳先啦
大王饒命中段扭得好古怪,我覺得係比人警告唔準寫有關政府既野所以夾硬掉左主角去「呂宙」,個轉世又係好古怪,點樣轉世,點解可以轉世好似無仔細交代過,所以其實我覺呢本書整體都唔算好睇,唔會推薦人睇
書荒。。。。。。
睇到紅天會 九成又係拎女主條命出黎擋劫 悶唔悶D呀
大劫主前面真係同普通爽文差唔多
唯一好D既係主角個性格都叫正常 唔會下下殺人全家

後面D伏筆出晒黎先好睇
以下劇透未追到live既巴打睇路
有冇啲完左本既介紹
西方玄幻穿越無限呢啲都ok
擇天記我覺得係作者明玩野, 當時佢同讀者互屌到七彩, 佢停更左好耐, 最後寫左呢個結局, 其實擇天記唔計最後一段及結局, 個故事我覺得都算唔錯
巴打睇不睇日輕,如果你睇過狼與辛香料又唔覺得悶既話,好推薦呢本: 小書痴的下克上, 已經完本, 翻譯兩個月出一本,官譯譯得好好,而且已經譯左大半。
睇過既都比較大路
全職高手 惡魔法則 鬥羅大陸 奧術神座 呢啲
聊天室都有睇 之前live 左就冇心機每日追
有冇人睇過天醒之路 都係追到live左冇心機追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞