Nikon 討論/貼圖區 (9) Z7 update 幾時到

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我exactly 試左,用單反都好似裝左70 200咁
你個時用龍仔g2 用到防震?
有發覺會朦?
我有tapin console, 有upload lens firmware
我個three legged things波球直頭lock唔實
仲有145mm CPL要安全拎出街既難度真係好高
大陸買z 6 好似保多兩年

香港好似係有份?
大陆行货所有的相机产品都是没有GPS的,而香港或者其他国家、地区售卖的同型号相机可能具有GPS功能。

殘體界眼慎入
有單就得啦

三年保wo
垃圾港行得一年
又貴
『中港澳三地联保』服务适用于中国内地、香港及澳门地区。凡在中国大陆、香港及澳门的尼康特约经销商购买的尼康数码相机行货,可在购买后一年之内,在三地的尼康售后服务中心、特约维修店免费享用保修服务。

在中国大陆地区购买产品的用户凭大陆地区有经销商盖章的保修卡及购机发票可享有三地联保服务;而在香港及澳门地区购买尼康产品的用户如果希望在中国大陆地区获得保修服务,需要先行进行登记。
详情请参考www.nikon.com.hk

仲唔駛上網reg...
仆街喇,我個部過左限期無reg... 點算
比多300蚊檢查費囉,無野架
其實行同水分別真係爭個幾百蚊檢查費?
零件9折
過保?
仲有一日出Af update
過唔過保都係要比零件費
Nikon肯整水貨好好架喇
Fuji連行貨都唔整
點解要16號,我唔明
雷聲大

btw 傳佢個暗對焦z7 比z6低2ev

曲線推z6?
Nikon rumor個admin成日反轉Z6/7資料,呢次可能都係咁
之前將Z7價錢mark落Z6,過左幾日個Admin先發現出錯
但係z7 之前的確暗對焦差過z6
明明對焦點差咁遠,咩一回事。。
it seems that the firmware update for the CF Express memory cards and RAW video will not be included on May 16th.
從來Nikon都無講過呢次Update會有
2月公佈過話一次過有
不過走數都冇所謂
CF express咁難買

係拍片用家失望少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞