Nikon 討論/貼圖區 (9) Z7 update 幾時到

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
巴打DCFEVER有人放緊二手Z 24-70 F2.8
邊度魚塘?
我通常凶返佢地走
佢搵野嘈姐
同啲熱狗玩皇天擊殺一樣

沉左船扮條女同佢講心靈受創
你見佢果邊都冇人理佢

最初影相都係有人讚有人彈
佢係咁攪含蛇
之後出一post 一堆垃圾
俾陳生話佢洗版

然後走過黎玩
玩玩下攪完sony 攪nikon
其實canon 啲機試過冇nikon咁好渣手
大生圍,有兩隻唔凶了,又冇帶腳架又落雨
個仆街狗主自已嗌兩聲就走撚返入屋唔理, 兩隻仆街死跟
係估佢唔到連唯一當佢係人既誠公需撫鋼都咬埋
真心想知同H&Y比差得遠唔遠
見到fd用H&Y 好正
佢地不知幾驚腳架,你試下抽出黎
應該係比人打得多
我唔知你講個兩隻係咪我見到個兩隻...一凶就走
個重點係唔好怕佢地,佢地識睇人表情
仲有佢地有無吠
barking dog won't bite
越叫得勁既越怕你
反而係叫都唔叫直接過黎個先要小心
垃圾都好拎出黎講
佢同nisi一個偏紫一個偏紅
其實偏色都唔係問題,但係佢個價錢貴到當左自己係外國野咁,又唔係真係好
我由佢出可變ND就有用開,越黎越貴,依家真係不了
冇玩過filter 真係唔知
聽講d6就出?
你岩

但2.8 同4 影星同人都差幾遠

期望快d 有副廠啦
正常ge... 平心而論用開 gm 同canon 呢兩間24 70比係有距離
其實影星我都無買nikon
1424 個水晶球我接受唔到,好驚一下撞爆
喂,完全blk 柒佢咪唔洗煩
點解你地仲係俾佢釣到魚
14-30個mtf真係幾靚仔
出埋70 200就齊腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞