[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
佢地好襯夏威夷嗰陣仲有做嘉賓,點知之後分咗手
其實我本身都係第一批人走咗就唔想睇..
但keep住得閒睇落去..
你會錯過左是非精優衣
佢真係好撚癲
印象最深刻應該都係niki同guy kiss嗰幕 好震撼
唔係講笑,優衣呢條女真係痴撚線
宿舍長走埋就停左無追
個件優衣係大波妹走個到開始已經覺得佢好撚仆街
之後見親佢都想skip
有話結婚咩?邊到見到
但佢地long d緊喎好似
例如呢?
邊一集有
Open new door果集我覺得model中田實里都幾正
Aloha果陣Lauren Tsai真喺心心眼,好有氣質,每日睇佢畫畫都覺得好治癒
仲有輕井澤感覺喺個好舒服嘅郊外地方,希望繼續有下季睇
Boys and girls in city入面Yuuki Byrnes (中文譯叫勇氣拜恩斯) 性格好好,又好樣
佢好勁...
佢係大波妹果陣呃左大部分人佢自己先係受害者...
而家睇埋最後諗返大波妹應該淨係衰蠢...
優衣先係興風作浪果個
係經典
以後想呢個節目啲女應該都唔敢咁做
最尾大波妹走個時宿舍長都幫佢地打圓場叫優衣講幾句
點知條優衣話我冇野好講
心諗洗唔洗賤到咁
戀愛巴士第二季第19集
有時會睇 但覺得好假 入去純粹因為有德井同trendl Reina
佢個樣真係好啱行純情路線 好無害
不過暗地跣到人仆街 自己仲好無辜咁
d女人真係痴撚線
黑髮眼大加埋有啲鄰家女孩feel
真係完全估佢唔到
唔該你
唔知佢啲roommate係電視睇返有咩感受
其實佢真係好癲 約完A女
返去同全世界講覺得幾夾幾好
轉個頭見到新黎B女唔錯
就喺A女面前約B女 完全唔避忌
最鐘意富士電視台第一季
啲人最真實 總共有98集
五月東京又開新season 期待
其實條友好狗公下
不過而家竟然結埋婚真係估佢唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞