[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
19-20 TOKYO新一輯個RISAKO 身材好掂
用左三星期追哂3 季,覺得好撚正
正在唔似劇集有哂對白同劇本(最少唔會有十足既劇本),攪到好多情況好撚現實,有D 時候睇到個人勁尷尬得黎又好想繼續睇 有時好Sweet

例如牛肉事件鳩到好正
之後半田型撚到
Arman 鳩流流左9個月又比佢溝到女
個人最鐘意美咲,爽朗又高挑,著衫好睇

Hawaii 就睇結他仔食檸檬
Guy 攬到住Niki 錫
Chikako 食蕉痴撚線
同埋Lauren 20 歲就咁叻真。女神

輕井澤就其實好悶
最有記憶就係阿貴叔,個性格都算幾Nice,係個人ON 鳩左少少
另外就AMI 就雖然係閪面港女但又幾Cute 有時又肯幫下手又肯去下Snowboard 嬲唔落,現實有D 咁既女一齊住其實好易會鐘意佢

好睇情度:東京 > 夏威夷 > 輕井澤
輕井澤聖南入黎開始悶,阿貴哥走左之後無睇

最後想講係依套野同自己有D 啟發,日本人真係好努力,同埋好多年紀輕輕已經好知自己想做咩,而會努力做之餘仲有成果,看得好勁

同埋追完會Follow 佢地IG ,好似識左個朋友咁,唔似D 明星咁大距離

利申:一次過追哂,第一次留言好想分享自己感受
半田簡直係理想型
勁正...
阿貴走左都仲有野睇既...
優衣搞事..我覺得逼近牛肉事件
我真係唔想再見到聖南喇...
佢呢個傳說級人物成日返黎搵人氣
好認同你講佢地好認真...有理想..
呢樣野真係香港搵唔到
有冇人有第一季既link 睇?
2012年果套?
同你完全一樣,一開始睇就好似中左毒咁3個星期追哂3季。建議你睇咪2012湘南,跟著嗰排名應該會有變動
去billbill找下
補緊東京篇,岩岩睇到夏美卒業
我又覺得佢無我預期咁乞人憎,連優衣車尾燈都見唔到
夏美係自我中心,但感覺上主因係佢唔識同d好女人既女人相處,好似麻甩女埋唔到女人堆咁,唔識半虛半實咁相處、又唔好傾d戀愛事(佢自己有講其實根本對人地戀愛事無興趣但又唔可以真係唔理),搞到處理同女人d衝突拿手唔成勢
例如美咲個家居服事件,屌你老母真係尷到我,點解咁on9既事都會做得出 計劃已經柒,實行出黎仲柒,到底係理子跣9佢定兩個都真心膠?你諗下一件咁柒既事,如果係男人真係會拎出黎笑,當笑料帶過反而無咁尷尬;
之後美咲失戀,套返落男人度好似夏美咁借醉搞事分散注意力帶過其實都好正常,反而美咲好似明明準備好大喊一場做悲劇女主角但無啦啦比人搶左focus所以嬲9咁
同埋之後家族會議,我覺得美咲真係幾過份,人地道歉又話人唔真心,再道又話唔知佢係咪真心叫佢唔好勉強,我諗夏美心中真係反晒枱,做自己又話太直得罪人,努力融入又比人話假,比我都即quit唔同你班八婆玩

總結:d女人真係好撚麻煩
有冇人有睇最新個季TH?
房客小瀬田麻由 真係好正...有冇IG
輕井澤感覺D人好細個...冇左成熟既人去睇愛情果種見解

安未串到笑....
優衣個咀臉真係想打佢幾巴....但如果佢因為網上既人而令佢唔去婚產業....佢都係未成熟....晒左個夢想

小瀬田麻由真心正....如果可以唔咁熱衷....一定爽死
同埋輕并澤啲人好草食下...
睇到好悶..優衣就算吧喇...
我覺得佢冇句真...
佢咁輕放棄到夢想既話果個都唔係真既夢想喇

麻由係衰蠢
估唔到除左木木post之外依到都見到你喎
麻由都知自己衰心急

有冇人中意半田....佢好撚型....尤其比亞里沙意見果時....講果句野真係好撚CHARMING....
木木相認
Th 太好睇有人傾開心啲
半田男神級
有個咁既男朋友就正
香港NETFLIX 幾時有
應該七八月先有
堅正,我係男人都覺得佢真係好吸引
可惜有女朋友,節目班女唔好彩
佢仲好鬼正直
入去住又唔係為咗溝女
小慎係咪狗公
咁多個女成員最鍾意都係又來綾
性格夠爽直 又冇乜機心
做朋友女朋友應該都好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞