[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
優衣寸鳩noah真係爽

不過人地屋企有錢

夢唔夢想對啲女唔重要

夾硬搵啲嘢嚟攻擊啫
Noah係富貴靚仔版嘅雄大
睇到優衣條臭西搞是非搞到全屋D人都面左左,真係好撚賤格,之前已經係咁,不過拍住比較成熟同處事圓滑既人,又有阿貴哥睇住大家先冇事。以為佢睇完網上評論同自己電視畫面知道咁臭格會改,(仲有小綾提住佢),點撚知幫人煮飯做家務原來都係得個樣,心底裡仍是一條賤人,明明已經同利沙子連成一線2打1,仔又媾緊,形象又有,點知都唔心息要搞風搞雨,趁利沙子唔係度一星期就即刻同maya結盟隊九利沙子,然後仲要露出勝利笑容真係好陰險。到佢俾愛大爆返大獲,仲要果兩集叫not a virgin同still a virgin真係大快人心!!
全季最鍾意阿貴哥,小翼。
細路女可能係
正常有自己目標, 事業嘅女仔 好似arisa avian個d唔會頂得順la
聖南都係有件小鮮肉送上門就享受下嘅心態
所以就話聖南唔知諗乜囉
最後一段戀情
好同意你嘅講法,條臭雞奇就奇在冇拍過拖,未破過處,未出過社會,只係打下散工入世未深,基本上係白紙一張就已經可以咁撚黑心咁撚陰毒,都唔知佢成日去搞風搞雨做乜
佢仲話去見工失敗,比我係僱主都唔請啦,講是非都算仲要擺弄是非,明明件事已經過咗成幾個禮拜都要挖返出來講
利沙子質問佢背裡做反同佢自己有乜分別仲要扮晒天真,真係想煎巴佢

巴打,我覺得翔平都樣樣衰衰,但d歌又真係幾好聽
咁多人講之後人好仆街咁
依家睇雄大已經搞唔掂
雄大只係d小朋友心態,同依家時下年青人一樣比屋企縱壞,其實個人冇乜嘢
當然,你間屋有貴哥,瑞希哩d捱過苦出嚟嘅就緊係會唔啱key啦
而且同差唔多大嘅海斗比當然係差得遠
我好有興趣知套嘢係點拍,係咪好多cam man跟住
主要係覺得佢太自大
但佢傷害完人又完全唔知
其他人都幾無奈
有時都覺得ami幾慘
所以我咪話佢小朋友囉
依個都好好奇 好似去到邊都有cam
其實我覺得ami 份人都算係咁
好多野又肯幫手
唔太鍾意雄大都答應同佢出去
只係講野比較直
認為一開始果6個人
其實都只係雄大比較煩
仲要收音收得好好,又唔覺佢地有帶咪
屋裡面係咪冇crew?d角度多數一樣
浴室外面一定有,飯廳,客廳,睡房又有
最正係咪play room個cam?肯定拍到小翼扑嘢
其實係咪只係日本人頂唔順安未個格?
香港人個個都係咁,尤其是港女
我都唔太明點解話ami性格唔好
如果ami 依種性格係香港入面
都可以講算係唔差
有野又肯主動幫手
講野直 但又未去到好冇禮貌
睇得出佢都就住講 有d野都廢事傷雄大
唔差x2
廿歲咁樣處理算係咁
雄大書又讀唔成,工又做唔長,正宗廢青ami都忍到唔大發脾氣算係咁
19歲同20歲年齡爭一年都唔係問題,讀得成書成個人都有教養d
特別係好多野 佢都處理得唔太差
好似ami 同佢約會返到去之後
佢都仲好聲好氣問佢點解唔去
好多我諗都唔嬲佢 都唔得閒理佢啦
所以睇得出入唔入大學既青年真係分水嶺黎

雄太同佢d fd食飯吹水都好似兩個世界既人咁,佢就十下十下,兩個入大學既朋友淨係食個飯咁短時間睇落都穩重過雄太
大學的確係一個會令人成長既地方
好多時人都會因為個環境成長

唔係話返工學唔到野 但學野唔一樣
但如果雄大咁無所事事就一定唔會長大
總覺得佢好多野只諗自己
問題佢好似響輕井澤淨係interview過
之後連請佢間餐廳個名佢都唔撚記得埋
工都唔番,日日淨係講:我個腦有諗點煮野食

唔怪其他房客睇見就閔
唔怪得個個都當日本妹做女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞